Para dolu çantayı otobüste unuttu

Bahattin Usluadam, İzmir Büyükşehir Belediyesinde otobüs şoförlüğü yapıyordu. Borçlarını ödemek için hazırladığı 18 Bin 500 TL para bulunan çantayı otobüste unutunca, para kayıplara karıştı.

Para dolu çantayı otobüste unuttu

 Büyükşehir Belediyesi’nde  otobüs şoförü olarak görev yapan evli 1 çocuk babası Bahattin Usluadam, geçen perşembe günü 587 numaralı belediye otobüsüyle bir süre Limontepe- Konak arasında sefer yaptı. Bu sırada yanındaki, içinde 18 bin 500 TL olan çantayı şoför kabinine bırakan Usluadam, ilerleyen saatlerde bir başka otobüse geçip çalışmayı sürdürdü. Gece mesai bitimi, borçlarını ödeyeceği paranın içinde bulunduğu çantayı unuttuğunu fark eden Usluadam, hemen diğer otobüsün bulunduğu yere gitti. Otobüsün şoför kabinine baktığında çantayı bulamayınca büyük şok yaşadı. 

 
BORÇLARINI ÖDEYEMEDİ, ZOR DURUMA DÜŞTÜ
 
Otobüste kendisinin dışında üç şoförün çalıştığını, ancak her birinin çok değerli arkadaşları olduğunu belirten Usluadam, çantanın bir başkası tarafından yanlışlıkla alınmış olabileceğini dile getirdi. Bayram öncesi borçlarını kapatmak istediğini, ancak işleri nedeniyle kapatamadığını kaydeden Usluadam, bu yüzden daha sonra ödemeyi düşündüğünü, ancak çantayı kaybetmesi nedeniyle çok zor duruma düştüğünü belirtti. Çantayı yanlışlıkla alan ya da bulan kişilerin kendisine ulaşmasını isteyen Usluadam, borçlarını ödeyemediği takdirde çok zor durumda kalacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER