Ahmetli'de 3 gündür kayıp olan Vehbi Kayın tüm aramalara rağmen bulunamadı

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde Çarşamba gününden beri kayıp olan 60 yaşlarındaki Vehbi Kayın tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Ahmetli'de 3 gündür kayıp olan  Vehbi Kayın tüm aramalara rağmen bulunamadı

Edinilen bilgilere göre Çarşamba günü sabah saatlerinde evinden "traktörün yağını değiştireceğim, sanayiye gidiyorum" diye ayrılan evinin yakınlarındaki bir öğrenci yurdunun kamerasında son kez görüntüsü bulunan Kayın, sabah saat 07.46 'da çıktığı evine tekrar geri dönmeyince eşi tarafından yakınlarına ve emniyet güçlerine ihbar edildi.
Yakınları aramaya çıktıklarında Kayın'ın sabah çıkarken  eşine söylemesine rağmen  o gün hiç sanayiye gitmediği tespit edildi. Akşam saatlerinden itibaren aramalara Jandarma ve köpekli arama ekipleri başladı. Yaşlı adamın traktörü İlçenin kırsal Yaraşlı Mahallesi yakınlarındaki kayınpederinden miras kaldığı öğrenilen Zeytinlik kenarında park edilmiş halde bulundu. Cep telefonu kullanmayan, nüfus kağıdı ve ehliyeti, cüzdanı ve banka kartlarını evde bırakan  Kayın için drone ve köpekli arama gerçekleştirildi. Perşembe günü sabah 03.30 'a kadar süren çalışmalar karanlıktan dolayı iptal edildi. AFAD ekipleri bu sabah saatlerinden itibaren yeniden aramaya başladı.
Kayın'ın yakınları endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. 3 gündür kendisinden haber alınamayan yaşlı adamın 1 oğlu olduğu, sağlık durumunun da gayet iyi olduğu öğrenildi.


Kayıp Vehbi Kayın ile ilgili bilgi vermek isteyenlerin evinin sabit telefonu  0236 768 3794 'ü aramaları rica edildi.
Kayıp adam ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyoruz, gelişmeleri haber içeriklerimizden takip edebilirsiniz.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER