Manisa Emniyet Müdürlüğünden Uyuşturucu Operasyonu

Manisa Emniyet Müdürlüğü uyuşturucuyla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Son yapılan operasyonlarla ilgili açıklama yapan şöyle ;

Manisa Emniyet Müdürlüğünden Uyuşturucu Operasyonu

Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Operasyon ve Soruşturma Büro Amirliği ve Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Alaşehir ilçesi genelinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 6 adet yakalama yapılmış bu yakalamalarda; 8 gram Metamfetamin (Kristal), 3,1 gr esrar 1,3 gr sentetik kannobinoid (Bonzai) maddesi ve 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. D.K. (Bayan), E.Ö, A.A, M.K, T.E, V.V, V.Ç, Ö.T, K.A ve A.Ö isimli şahıslar hakkında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçundan tahkikat yapıldı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan Şahıslara Operasyon düzenledi.

Yapılan çalışmalar neticesinde 01/10/2019 günü Alaşehir ilçemizde 7 adrese Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevlileri ile birlikte yapılan eş zamanlı operasyonda; 59,50 gram esrar, 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan bong tabir edilen aparat, 1 adet ectasy ve 0,34 gr gelen metamfetamin maddesi ele geçirildi. A.A, M.K, M.Ç, M.K, M.B ve Ö.T isimli şahıslar yakalanarak göz altına alındı. Haklarında Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti yapmak suçundan tahkikat yapılarak 02/10/2019 günü sevk edildikleri adli makamlarca; Savcılık sorguları ardından tutuklanma talebi ile Mahkemeye sevk edilen A.A, M.K, M.Ç, M.B isimli şahıslar tutuklandı. Adli Kontrol Şartı ile Mahkemeye sevk edilen M.K ve Ö.T isimli şahıslar ise mahkemece Adli Kontrol Şartı ile serbest kaldı. Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Polisi olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.04/10/2019

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER