23 Nisan Turgutlu’da Coşkuyla Kutlandı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda düzenlenen tören, renkli görüntülere sahne olurken, tören sonunda öğrencilerin final gösterisi izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

23 Nisan Turgutlu’da Coşkuyla Kutlandı

Turgutlu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıl dönemi düzenlenen törenler ile kutlandı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda düzenlenen törene Kaymakam Uğur Turan, Garnizon Komutanı Personel Albay Kenan Peşternik, Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren, CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Türk, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile kamu kurum kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Günün anlam ve önemine binaen şiirlerin okunmasının ardından anaokulu öğrencilerinin sahnelediği ‘Adım Adım Anadolu Folklor’ gösterisi büyük beğeni topladı.

Sporcu gruplarının Taekwando ve Kick Boks gösterilerinin ardından Fethiye Yöresi Halk Oyunları gösterisi büyük alkış aldı. Öğrenciler arasında düzenlenen yumurta taşıma, balon patlatma, top sektirme ve sandalye kapma oyunları renkli görüntülere sahne olurken yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Turan, Garnizon Komutanı Personel Albay Peşternik ve Belediye Başkanı Akın takdim etti.

Melodika korosunun ardından ardından gerçekleşen step ve aerobik gösterisinden sonra final tablosu 10. Yıl Marşı ile noktalandı. Tören sonunda öğrencilerin final gösterisi ayakta alkışkanırken, Kaymakam Turan ve Başkan Akın, törenlerinde hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER