Akıl Almaz Düzeneği Demirci Jandarması Bozdu

Manisa'nın Demirci ilçesinde kaçak yollarla kurulmuş akaryakıt düzeneğini Demirci Jandarması bozdu.

Manisa Son Haber
Akıl Almaz Düzeneği Demirci Jandarması Bozdu
selcuk

Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM şube müdürlüğünün müşterek yaptığı operasyonla  ilçeye bağlı İcikler mahallesinde düzenek kurmak suretiyle dışarıya akaryakıt satışı yapan Ş.U.  isimli şahsın işyerinde ve  evinde yapılan aramada şahsın malzeme deposu olarak kullandığı bina içinde  özel olarak yapılmış akaryakıt istasyonu bulundu. 5 tonluk yakıt depolama tankı, 1600 litre mazot, depolama tankına bağlı bir adet sayaç, bir akaryakıt pompası ve 45 litre benzinin ele geçirildiği operasyonda malzemelere el konularak  mühürleme yapıldı. Olaya ilişkin adlı işlemler ve soruşturma geniş çaplı devam ediyor.


Olayla ilgili yapılan açıklama şöyle ;
24.06.2020 günü saat: 13.00 sıralarında Manisa ili Demirci İlçesi, İcikler Mahallesinde pompa düzeneği kurmak suretiyle Ş.U. (E/47) isimli şahsın dışarıya akaryakıt sattığı yapılan istihbari çalışma sonucu öğrenilmiştir.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelinin işyerinde, evinde ve eklentilerinde Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü  ve Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan arama faaliyetinde;

-5 tonluk plastik depolama tankı,       
-Tank içinde yaklaşık 1600 litre mazot, -Depolama tankına bağlı 1 adet sayaç, -1 adet akaryakıt pompası,
-45 litre benzin ele geçirilmiştir.

Adli makamların talimatı doğrultusunda el konulan malzemeler  yed-i emine teslim edilmiştir.

Hakkında gözaltı kararı verilen şüpheli Ş.U.'nun yakalandığında 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapılarak Adli makamlara sevk edilecektir. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER