Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

Demirci ilçesinde Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 82’nci yılında saygıyla anıldı.

Manisa Son Haber
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

Atatürk Anıtı önündeki törene Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Erdoğan, resmi dairelerin amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya,  Belediye Başkanı Selami Selçuk ve  Cumhuriyet Halk Partisi Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru'nun Atatürk anıtına çelenk sunmasından sonra, saat 09:05'te  siren sesi ile birlikte iki dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra tören tamamlandı.


CHP RESMİ PROGRAMA DAHİL OLDU


10 Kasım Atatük'ü Anma programlarına siyasi partiler yasa gereği tören saatinden 48 saat önce Kaymakamlığa dilekçe vererek Atatürk Anıtına çelenk sunma programına dahil edilebiliyorlar.
CHP'nin bu dilekçeyi sunduğu ve programa dahil olduğu, diğer siyasi partilerin ise bu yasaya rağmen müracaat etmedikleri için programa dahil olamadıkları da öğrenildi.


İYİ PARTİ TÖREN SONUNDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU


Demirci ilçesindeki resmi törenin ardından İYİ Parti ilçe Başkan yardımcısı Yılmaz Ercan, yönetim kurulu üyeleri ve partililerde Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulundu.


 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER