Demirci'deki bir camide erkek cesedi bulundu

Manisa'nın Demirci ilçesinde camide erkek cesedi bulundu. Olay yerinde edinilen bilgilere göre bugün saat 05.50 sularında ilçenin Beyazıt Mahallesi Menderes Bulvarı üzerindeki Beyazıt cami din görevlisi sabah namazı için camiye geldi.

Demirci'deki bir camide erkek cesedi bulundu

Camiye geldiğinde bir erkek cesedi ile karşılaşan imam olayı yetkililere haber verdi.
Olay yerine intikal eden 112 sağlık ve emniyet yetkilileri şahısın ölü olduğunu tespit etti.
Olay mahallinde Demirci Cumhuriyet Savcısı ve Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemeler sonucu şahısın 67 yaşındaki Nazlım Oklu olduğunu tespit etti.


GECEYİ CAMİDE GEÇİRDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR
Cesedi bulunan şahsın üzerinde bulunanlar arasında kan inceltisi ve kalp hastalarının kullandığı ilaçlarla birlikte, kalp rahatsızlığıyla ilgili daha önce tedavi gördüğü hastane ve doktor raporlarına ulaşıldı.


Şahsın Selendi'nin Kazıklı Mahallesinden olduğu, daha önce Demirci Devlet Hastanesine giriş çıkış yaptığı bilgileri ışığında, Oklu'nun muhtemelen yine Demirci'ye hastanede tedavi görmek için geldiği, barınmak için geceyi de camiide geçirdiği  anlaşıldı.


OTOPSİ İÇİN ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ
Demirci Cumhuriyet Savcısının gerekli inceleme ve işlemleri yapmasının ardından ceset torbasına alınan şahsın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


Olay yerinde gerekli güvenlik tedbirlerini alan Demirci İlçe Emniyet Müdürlüığü ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlattı.


HABER-Mustafa Temiz-Demirci

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER