İki araç çarpıştı 4 yaralı

Manisa'nın Demirci ve Salihli Karayolunun Kılavuzlar Mahallesi yakınlarında bir resmi araç ile bir otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

İki araç çarpıştı 4 yaralı

Olay yerinden alınan bilgilere göre Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait 45 PF 645 plakalı Hasip Bacak isimli sürücünün kullandığı resmi araç ile 45 PC 487 plakalı Mehmet Ali Tutan'ın idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerde maddi hasar meydana geldi.
Kazada özel otomobilin sürücüsü ile yolcu olarak bulunan 78 yaşındaki Kemal Tutan ve 72 yaşındaki bayan yolcu, resmi aracın sürücüsü Hasip Bacak yaralandı, yaralı 4 kişi olay yerine intikal eden 112 acil sağlık ekibince Demirci Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. 

RESMİ ARAÇTA İKİ İLÇE MÜDÜRÜ VARDI


Kazaya karışan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait hizmet aracında  yolcu olarak Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ile Demirci İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Yılmaz'da bulunuyordu.Müdürler aracın arka kısmında kazayı yara almadan atlattılar.
Müdürlerin resmi araç ile Manisa'ya görevli olarak gittikleri öğrenildi.
Kazada yaralanan kazazedelerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu da alınan bilgiler arasında yer alıyor.
Kaza sonrası yolda gerekli güvenlik tedbirlerini alan İlçe Jandarma Trafik ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER