Demirci Devlet Hastanesinden Koronavirüsle ilgili açıklama geldi

Manisa'nın Demirci ilçesinde geçtiğimiz 3 gündür ilçede dolaşan " hastaneye koronovirüslü hasta gelmiş" dedikodusuna son noktayı Demirci Devlet Hastanesi koydu.

Manisa Son Haber
Demirci Devlet Hastanesinden Koronavirüsle ilgili açıklama geldi

Demirci ilçesinde son 2-3 gündür ortada dolaşan, "Demirci Devlet Hastanesine Gördes'ten Koronavirüslü bir hasta gelmiş", "Demirci'de koronavirüsü varmış", "hastane karantinadaymış" gibi ortada dolaşan dedikodulara  Demirci Devlet Hastanesi yönetiminden cevap geldi.
Demirci Devlet Hastanesi  yönetimi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Hastanemizde kanıtlanmış koronavirüs vakasıyla karşılaşılmamıştır" ifadesiyle bunu duyurdu.


MANİSA SON HABER WHATSAPP İHBAR HATTINA YÜZLERCE SORU GELDİ
Demirci ilçesinde adeta virüsün hızından fazla şekilde yayılan bu dedikodular Manisa Son Haber'in Whatsapp İhbar hattına da yüzlerce soru olarak yansıdı. Dedikoduların etkisinde kalan ve gerçeği öğrenmek isteyen vatandaşlar, ilgili makamlardan açıklama gelmeyince, Manisa Son Haber'in güvendikleri yayıncılık politikası nedeniyle  sorularını Whatsapp ihbar hattından ilettiler.
Bazı okurların gerçeği sakladığımız iddiaları yanı sıra, devletimizin uyguladığı bu tedbirleri yansıttığımız haberlerimizi de eleştirerek, " gerçekleri yazmıyorsunuz" gibi ithamlarla da karşılaşıldı.
Böyle bir vakaanın olmadığını, resmi bir açıklama yapılmadığını ve hatta bu dedikodularla ilgili Demirci Devlet Hastanesinde olağanüstü bir durumun gözlemlenmediğini yazsak ve cevap versek de , insanlar salgının oluşturduğu gerilim nedeniyle, böyle sosyolojik bir tavır gösterdiler.
Demirci Devlet Hastanesinden yapılan bu resmi açıklama ile vatandaşlarımız bilgi sahibi olurken, bu dedikoduları çıkaran belli kesimlerinde sesi soluğu umarız kesilmiştir.
Manisa Son Haber olarak gözünüz, kulağınız, sesiniz olmaya devam ediyoruz.
İlkeli, hızlı ve cesur haber anlayışımızdan vazgeçmediğimiz gibi, yayıncılık ilkeleri ve ahlaklı habercilik yapma isteğimizi de sürdürüyoruz.
Gözünüz bizde olsun.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER