Demirci'nin Doğalgaz İhale İşini Nasıl Takip Ediyorlar?

Manisa Son Haber whatsapp ihbar hattımıza dikkatli okurlarımızca yüzlerce ihbar ve bilgilendirme ve hatta şikayetler gelir. Bunları büyük bir titizlikle değerlendirdikten sonra bazen ilgili yerlerin kulağına kar suyu kaçırarak çözüm noktasında eyleme geçer, bazen de halkın haber alma özgürlüğü çerçevesinde haberlerimize taşır, kamuoyuna sunarız.

Manisa Son Haber
Demirci'nin Doğalgaz İhale İşini Nasıl Takip Ediyorlar?

DEMİRCİ DOĞALGAZ İHALESİ KONUSUNDA ÇELİŞKİ
Demirci'de yıllardır yılan hikayesine dönen doğalgaz işiyle ilgili son süreçte ihale aşamasına gelindiğini biliyoruz.
Ancak bakın dikkatli okurlarımız bir çelişkiye dikkat çekmişler.
Demirci'de merkezi hizmetler konusunda da kimselere meydanı bırakmayan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve ekibi, belediye hizmetlerinin dışındaki tüm kulvarlarda medyatik yüzüyle hep ortalarda görünüyor.
Şimdi soru şu Demirci'nin doğalgaz ihalesi yapıldı mı , yapılmadı mı?
Yapıldı ise ki çıkan bu habere göre ihale yapılmış.


Öyleyse Demirci Belediyesinin sitesinde yapılan haberde verilen 4 Şubat 2021 tarihi neyin nesi?

RESMİ İHALE İLANINDA EVRAKLARIN VERİLİŞ  SON TARİHİ 28 OCAK 2021 


Uyanın da balığa gidelim desek, yine birilerini kızdırmış olur muyuz?

4 Şubat 2021 tarihinde yapılacak denilen ihale evrakların verileceği aynı gün yapılmış ve yüklenici firma bile belli olmuş..

Hatta öyle bir çelişki daha var ki, bu ihalenin hızına erişmek mümkün değil.

Zira ihale evraklarının verileceği gün olarak 28 Ocak 2021 tarih ve saat 14.00 şartı ihale ilanına yazılmış. Enteresan olan ise ihalenin yapıldığına dair haberde 28 Ocak 2021 günü saat 15.15 de yayınlanmış... 

Bugüne kadar şeffaf bir şekilde ihale yapmayarak, Demirci Belediyesinin tüm ihalelerini pazarlık usulüne döndüren Sayın Başkan Selçuk, yoksa Botaş ihale işlerine de mi müdahil oldu. Oldu ise bak bu konuda tebrik ederiz..

Ama biz biliyoruz ki bunlardan kendisi ve tayfası bi haber!

Diyelim ki bu işin tasarrufu bizde değil diyecek Demirci Belediyesi, o zaman şöyle sorarız, siz bu memleketin işlerini nasıl takip ediyorsunuz?

Parayla televizyon kanallarında reklam belgeselleri çeken zihniyete şunu hatırlatıyoruz. Madem ihale yapıldı çıkın halka bu müjdeleri verin. 

Kaç ihale yapılıyor? Bu kaçıncısı, Botaş sitesinde henüz ihale yapılmamış görünüyor. Kafalar karıştı çıkın açıklama yapın. Vatandaşa haber verin.

Veremiyorsunuz, çünkü haberiniz yok.
Takdir kamuoyunundur.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2021, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER