Demircili muhtarlar başkan Ergün'ün odasına organik ürün pazarı kurdu

Demircili muhtarlar Manisa Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaretleri sırasında odaya adeta organik ürün pazarı kurdu. 14 muhtar hediye olarak kendi yörelerinde yetişen ve ilçede ün yapmış tarımsal ürünleri sepet ve kasalarla başkan Ergün'ün odasına taşıdılar.

Demircili muhtarlar başkan Ergün'ün odasına organik ürün pazarı kurdu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci’ye bağlı 14 mahalle muhtarını makamında konuk etti. Başkan Cengiz Ergün’e hediyeler takdim ederek, ilçede gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle muhtarları, altyapı ve üstyapıdan asfalt çalışmalarına, tarımsal ve kırsal desteklemelerden mezarlık çalışmalarına kadar Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahsettiler. 

Demirci’ye bağlı Küçükoba Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya, Esenyurt Mahalle Muhtarı İbrahim Şalgam, Eskihisar Mahalle Muhtarı Şerafettin Yılmaz, Gömeçler Mahalle Muhtarı Ali Akdemir, Mezitler Mahalle Muhtarı Necati Adem Kundakçı, Öksüzlü Mahalle Muhtarı Hasan Basri Bozkurt, Kuzeyir Mahalle Muhtarı Arif Çimen, Bardakçı Mahalle Muhtarı Ali İlkdoğan, Mahmutlar Mahalle Muhtarı Nurullah Koyunoğlu, Çanakçı Mahalle Muhtarı Hasan Sarıkaya,  Rahmanlar Mahalle Muhtarı Nuri Sönmez, Ulacık Mahalle Muhtarı İbrahim Şen,  Kulalar Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Uçar ve Bozköy Mahalle Muhtarı İrfan Gönder Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ile Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Demir de yer aldı. Demirci’de gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden mahalle muhtarları, altyapı ve üstyapıdan asfalt çalışmalarına, tarımsal ve kırsal desteklemelerden mezarlık çalışmalarına kadar Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini ifade ettiler. Çalışmalardan övgüyle bahseden mahalle muhtarları, Başkan Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkürlerini ilettiler. 


“İlimizin Her Mahallesi’ne Dokunmaya Çalışıyoruz”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Elimizden geldiğince her noktaya, ilimizin her mahallesine dokunmaya çalışıyoruz. 17 ilçemiz 1088 mahallemizde bütün vatandaşlarımıza hizmet götürmeye çalışıyoruz. Büyükşehir’in getirmiş olduğu imkanı ve gücü en doğru şekilde hizmet olarak sizlere aktarmaya çalışıyoruz. İçme suyu depolarımızdan altyapılarını yenilerimiz mahallelerimiz, isale hatlarından kırsalda verdiğimiz destekler ve asfalt çalışmalara kadar Büyükşehir her alanda sahada. Tabi ki imkanlar ve şartlar doğrultusunda bütçeyi en iyi kullanan Büyükşehir Belediyesi olarak daha fazla hizmeti sizlere yapmaya çalışıyoruz. Bu sene Demirci’de 73 kilometre asfaltı tamamladık. İl genelinde ise 750 kilometre hedef koymuştuk. Şu anda bugün itibariyle 898 kilometreye ulaştık” dedi. 


“En Büyük Yatırım Demirci’nin Merkezine”
En büyük yatırımın Demirci’nin merkezine yapıldığını dile getiren Başkan Cengiz Ergün, “Bugünün fiyatıyla 665 milyon liralık bir yatırım. Yüzde 580 SÜKAP kapsamında aldığımız krediyle hem atık su arıtmayı hem de bütün kanalizasyon hatları ve içme suyu hatları komple yenileniyor. Dün itibariyle sanayi bölgesinde taş döşeme çalışması bitti. Geçen hafta Selami Başkanımız da buradaydı. Taşı bizden, nakliyesi bizden olmak üzere 2 mahallenin de taş döşeme işini o üstlendi. Biz de ana arterde 150-200 metrelik doğalgaz hattının çekilmesini bekliyoruz. Karayolları ile protokol anlaşması kapsamında onu yaptıracağız, arkasından prestij caddenin yapılması noktasında startı vereceğiz. Demirci’nin merkezine de tüm mahallelerine de hizmet noktasında çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde de bu hizmetler devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2023, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER