Minnetler 'de oluşturulan 2 HİS göletinde su tutulmaya başlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde aralıksız sürdürülen hayvan içme suyu gölet temizlik ve bakım çalışmaları kapsamında Demirci ilçesine bağlı Minnetler Mahallesi’nde çalışmalar tamamlandı. Su tutmaya hazır hale getirilen 2 adet göletten yaklaşık 1500 hayvanın faydalanacağı belirtildi.

Manisa Son Haber
Minnetler 'de oluşturulan 2 HİS göletinde su tutulmaya başlandı

Tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvan içme suyu göleti yapım, temizlik ve bakım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Demirci ilçesine bağlı Minnetler Mahallesi’nde bulunan 2 adet hayvan içme suyu göletinde yürütülen temizlik çalışmaları tamamlandı.

Yaklaşık 1500 besi hayvanının faydalandığı göletteki çalışmalar için Minnetler Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkür etti. Üreticiye yönelik desteklerinin süreceğini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2021, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER