Manisalılar Derneği Bu Defa Kula'da Buluştu!

Manisa’nın en etkin sivil toplum kuruluşu olarak dikkat çeken Manisalılar Derneği yaptığı çalışmalar ile Manisa kamuoyunda takdir toplamaya devam ediyor. Manisalılar Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin'in talimatlarıyla her ilçede düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine yoğun ilgi var.

Manisa Son Haber
Manisalılar Derneği Bu Defa Kula'da Buluştu!

Manisalılar derneği üyeleri Kula İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu yemekte bir araya geldi. Kula Kaymakamı Kemal Duru, Manisa Büyükşehir Belediyesi …Daire Başkanı yanı sıra derneğin  sık sık ziyaret ettiği engelli  Nurcihan Akçakaya  ve babası Kerim Akçakaya onur konuğu olarak yemeğe katıldılar. 


“Her Şey Manisamız için” sloganı ile yolara çıkarak etkin bir sivil toplum kuruluşu haline gelen Manisalılar Derneği üyeleri Kula şubesi tarafından organize edilen yemekte bir araya geldiler. Kula İlçe Kaymakamı Kemal Duru gecede yaptığı konuşmada, sivil toplu kuruluşlarının önemine dikkat çekerek Manisalılar Derneği’nin yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren bir kuruluş olduğunu ifade etti.

Manisalılar Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin de yaptığı konuşmada, Derneğin her türlü düşünceye açık olduğunu ifade ederek, “Biz her zaman devletimizin arkasında, milletimizin yanındayız. Bizlere bu güzel geceyi yaşatan Kula Temsilcimiz Fergül Kılınçer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi. Manisalılar Derneği Kula Temsilcisi Fergül Kılınçer ve Manisalılar Derneği Kültür Turizm Başkanı Savaş Aytimur da birer konuşma yaparak geceye katılanlara teşekkür etti. 


Yemek sonunda Manisalılar Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin, Kula Kaymakamı Kemal Duru’ya Derneğin futbol kulübünün formasını hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER