Demircili 84 yaşındaki yaşlı adam evinde ölü olarak bulundu

Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki yaşlı adam evinde ölü olarak bulundu.

Manisa Son Haber
Demircili 84 yaşındaki yaşlı adam evinde ölü olarak bulundu

Olay Kasımfakı Mahallesi, Mustafa Keleş Caddesi 31 Numaralı evde meydana geldi.
Olay yerinde edinilen bilgilere göre bugün saat 19.00 sularında komşularının uzun süredir ışığının yanmadığını fark ettiği 1937  doğumlu Mahmut Şencan'ın çocukları  haberdar edildi.Evin anahtarının evin kaloriferlerini yakan  Saim Demir isimli şahısta olduğu öğrenildi. Yaşlı adamı 5 gündür hiç görmediğini ve her gün gelip kaloriferini düzenli olarak yaktığını ifade eden kaloriferci Demir, Kasımfakı Mahallesi muhtarı Ahmet Dinçer ile birlikte eve girdiğinde yaşlı adamı yatak odasındaki yatağında hareketsiz vaziyette buldu.


Olay yerine intikal eden 112 sağlık, emniyet, ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri Demirci Cumhuriyet Savcısı nezaretinde çalışmalarını tamamladı.


Görgü tanıklarının iddialarına göre yaşlı adamın en son geçtiğimiz Pazartesi günü komşuları tarafından görüldüğü, son günlerde hiç dışarıya çıkmadığı ve görülmediği olay yerindeki kesin olmayan belirtilere göre de yaklaşık 6 gün önce öldüğü öğrenildi.

İLÇEDE NAM-I DİĞER "DEPOCU MAHMUT" LAKABIYLA BİLİNİYORDU
5'i kız 1'i oğlan 6 çocuk babası olan Mahmut Şencan (nam-ı diğer depocu Mahmut)  1986 yılında Demirci Orman işletme Müdürlüğünden emekli olmuş, eşini 2012 yılında kaybetmiş ve tek başına yaşıyordu.


Olay yerinde araştırmalarını bitiren ekipler cenazeyi Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Mezarlık hizmetlerine ait araçla kesin ölüm nedeninin anlaşılması için İzmir Adli Tıp kurumuna gönderdi.


Ölüm olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor.
Cenazenin Demirci ilçesinde defnedileceği, cenazenin adli tıptan gelmesinin ardından cenazesi ile ilgili bilgilendirmenin ailesi tarafından yapılacağı da öğrenildi.
HABER- Mustafa Temiz

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 02:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER