Traktör kazasında ağır yaralı sürücü yaşama tutunamadı

Manisa’nın Demirci ilçesinde bugün saat 16.30 sularında meydana gelen traktör kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Celil Korukmaz yaşam mücadelesinde yenik düştü.

Traktör kazasında ağır yaralı sürücü yaşama tutunamadı

Ulacık Mahallesinde yaşayan ve kayınpederi Ekrem Şen ile birlikte tarlaya çalışmaya giden Korukmaz kullandığı 41 HT 269 plakalı traktörün direksiyon kontrolünü kaybedince uçuruma yuvarlanmış ve takla atan traktörden savrularak başından ve vücudunun değişik yerlerinden ağır şekilde yaralanmıştı.

Bölgeye intikal eden 112 acil sağlık ekibince Demirci Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Korukmaz için doktorlar büyük bir çaba gösterdi. Yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen talihsiz çiftçi hayatını kaybetti.

Kazanın meydana gelmesinden itibaren Ulacık ve çevre mahallelerde büyük bir endişeli bekleyiş başlamıştı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Korukmaz arkasından sevenlerinin gözyaşlarını bıraktı.

Kaza sonucu can veren Korukmaz’ın cenazesi kesin ölüm sebebi otopsisi için İzmir Adli Tıp Kurumu hastanesine gönderilecek.

Kazayla ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı da soruşturmayı sürdürüyor.

HABER-Mustafa Temiz-Demirci

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2019, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER