Vatandaşlar "Selami Selçuk Hatıra Ormanı" na fidan dikti

Manisa'nın Demirci ilçesinde yıllardır yapılmayan ve çukurlarla dolu Çatdeğirmeni ile Demirci ilçesi arasındaki yol vatandaşlardan büyük tepki almaya devam ediyor. Vatandaşlar çukur dolu yola fidan dikerek ismini de " Selami Selçuk Hatıra Ormanı" koydu.

Manisa Son Haber
Vatandaşlar "Selami Selçuk Hatıra Ormanı" na fidan dikti

Bu yolu sürekli kullananlar, kırsal mahallelerde yaşayanlar ve çevrede arazisi bulunan vatandaşlar, aylardır yetkililere müracaat ettiklerini, hiç bir sonuç alamadıklarını söylüyorlar.
Yetkilileri eleştiren ve seçimlerde bu yol ile ilgili sözlerini hatırlatan vatandaşlar, yaptıkları müracaatlardan bir sonuç alamayınca ilginç bir yöntemle protesto da başlattılar.
Adı geçen Çatdeğirmeni ve Demirci ilçesi arasındaki karayolunda oluşan, yıllardır yapılmayan yoldaki çukurlara çam fidanı dikerek, bunu da sosyal medya üzerinden paylaşarak, seslerini bu kez farklı bir yöntemle duyurmaya çalıştılar.

Çatdeğirmeni yolunda oluşan çukurlara çam fidanı diken Ramazan Çelik isimli vatandaş, yola diktiği çam fidanlarının altına da gülümseten ama bir o kadar da eleştiren bir yazı yazdı.

VATANDAŞ SELAMİ SELÇUK HATIRA ORMANI İSMİNİ VERDİ
" Çatdeğirmen Demirci yolu Selami Selçuk hatıra ormanının ilk fidanlarını diktik. Allah'ın izniyle tüm emeği geçen yetkilileri hürmetle selamlıyorum."
Bu paylaşımın ardından Manisa Son Haber Whatsapp ihbar hattına da bir açıklama gönderen vatandaş, seçimlerde başta Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Cumhur ittifakında yer alan siyasilerin bu yolu yaptıracağız diye söz verdiğini ve sözünü tutmadığını da belirterek;


"Ben Ulacık köyü sakinlerinden biriyim bize seçim öncesi onu yapacaz bunu yapacaz biz köylümüzün yanındayız  deyip seçim geçince kazanınca bizleri unutan umursamayan yetkililere bu şekilde sesimizi duyurmak istedik biz buradayız bizi görsünler duysunlar artık dişimizden tırnağımızdan arttırıp bir araç alıyoruz iki veya üç kez Demirci'mize geldiğimiz zaman kendimizi sanayide buluyoruz bir bakıyoruz alt takımlar gitmiş takozlar gitmiş, biz o yetkililere isyan etmeyelimde ne yapalım. Yolumuz çok kötü bizim sesimizi duyur bizim insan olduğumuzu sadece seçimlerde hatırlayan seçim geçince bizler yokmuşuz gibi davranan yetkilileri kınıyorum saygılarımı sunuyorum abim."


Vatandaşlar siyasilerin seçimlerde verdikleri sözleri tutup tutmayacağını merakla beklediklerini ve her geçen gün bu yol ile ilgili daha ilginç aktivitelerle seslerini duyuracaklarını da belirttiler.
HABER- Mustafa Temiz- Manisa Son Haber

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2020, 04:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER