Saruhanlı Belediyespor Süper Amatör Küme'nin Kapısını Araladı

Manisa Süper Amatör Kümeye Yükselme yarı final müsabakasında Kayalıoğlusporu penaltı atışlarında 6-5 mağlup eden Saruhanlı Belediyespor finale yükseldi.

Manisa Son Haber
Saruhanlı Belediyespor Süper Amatör Küme'nin Kapısını Araladı
selcuk

Manisa 1. Amatör Küme B grubu şampiyonu Saruhanlı Belediyespor, Ahmetli ilçesi Alahıdır stadında Akhisar ekiplerinden Kayalıoğluspor ile karşılaştı. Normal süresi ve uzatmaları 2 - 2 berabere tamamlanan maçın penaltı atışlarında rakibini 6-5 mağlup eden Saruhanlı Belediyespor, final maçına yükseldi.

Maçı, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da izledi.

Maçın sonunda büyük sevinç yaşayan Saruhanlılı taraftarlar, Belediye Başkanı Bilgin'i omuzlarına alarak, "En Büyük Başkan Bizim Başkan" sloganları attı.

Başkan Bilgin, takımı tebrik ederek, "Final maçını da kazanıp Süper Amatör Kümeye yükseleceğiz" dedi.

Teknik Direktör Mehmet Dağdelen ise " Play Off müsabakasında, müthiş atmosferde heyecan dolu oyunuyla mücadele vererek isteklerini arzularını hiç koparmadan sürdüren tüm futbolcularımı gönülden kutluyorum. Özverili, oyun disipline sahip, tecrübeleriyle doğru futbol odaklı bir oyun sergilediler. Bu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan Kıymetli Belediye Başkanımız Zeki Bilgin'e, Kulüp Başkanımız Vedat Yaralı ve taraftarlarımıza yürekten teşekkür ederim.

Finalde Şampiyonlar Kozlarını Paylaşacak

Saruhanlı Belediyespor, Süper Amatör Küme'nin kapılarını aralayacak final maçında Manisa 1. Amatör Küme A grubu şampiyonu 1965 Nurlupınar Gençlergücü ile karşılaşacak. 26 Ocak Pazar günü saat 14.00'de Turgutlu Yedi Eylül stadında oynanacak maçı kazanan takım Süper Amatör Kümeye yükselecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER