Yaşadığı evin enkazında can veren kadının hazin hikayesi

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Çamköy Mahallesinde bugün saat 14.00 sularında bir ev çöktü. Evde yalnız yaşadığı öğrenilen 40 yaşındaki Fadime Özdemir’in enkaz altında kalma ihtimali üzerine olay ihbar edildi.

Yaşadığı evin enkazında can veren kadının hazin hikayesi
Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Çamköy Mahallesinde bugün saat 14.00 sularında bir ev çöktü.
Evde yalnız yaşadığı öğrenilen 40 yaşındaki Fadime Özdemir’in enkaz altında kalma ihtimali üzerine olay ihbar edildi.
Olay erine ilk intikal eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İtfaiye Amirliğine bağlı Yarbasan İtfaiye müfrezesi ekipleri yoğun bir çalışmaya başladılar.
Jandarma Komutanlığı çevrede güvenlik tedbirleri aldı.
Olay yerine takviye arama kuvvetleri ve iş makinaları istendi.
Enkaz temizleme ve evde enkazın altında kaldığı tahmin edilen Fadime Özdemir’e ulaşmak için yaklaşık 1,5 saat boyunca ekipler gayretli bir çalışma gösterdiler.


Bu çalışmaların ardından Özdemir’in cansız bedenine ulaşıldı. Çöken evin çatı dilmelerinin altında iki büklüm bir vaziyette bulunan talihsiz kadın hayatını kaybetmişti.


Olay yerine gelen Jandarma ve savcılık gerekli inceleme ve tetkiklerin ardından Özdemir’in ölüm sebebinin tespiti için cenazesini İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderdi.


TEK BAŞINA YAŞIYORDU
Çamköy Mahallesi sakinlerini üzen Fadime Özdemir’in ölümü sonrasında görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre dramatik bir yaşam öyküsü de ortaya çıktı.Çöken ve enkazının altına kalarak can veren Özdemir’in yaklaşık 12 yıl önce evlendiği ve eşiyle yaklaşık 1 yıllık beraberliğinin ardından bu evde nikâhlı olmasına rağmen tek başına yaşadığı öğrenildi.
Geçimini keçi sürüsü ve büyükbaş hayvanlarından elde ettiği ürünleri satarak sağladığı öğrenilen Özdemir’in eşinin de aynı mahallede farklı bir evde yaşadığı ve çiftin nikâhlı olmalarına rağmen birlikte yaşamadıkları öğrenildi.
Çocuk sahibi olmayan talihsiz kadının cenazesinin ne zaman toprağa verileceği cenazenin İzmir Adli tıp kurumundan otopsi için iade edildiğinde belli olacak.

HABER-Mustafa Temiz-Demirci

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 01:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer Cakmak
Zafer Cakmak - 6 yıl Önce

Bu acının böyle paylaşılması bizi üzdü

SIRADAKİ HABER