Genç kızın görüntülerini internet üzerinden sattı

33 yaşındaki sapık kadın 3 yıl boyunca bir genç kızın kabusu oldu. Skype de genç kızın cinsel içerikli görüntülerini sattığı ortaya çıkan kadın için emniyet güçleri harekete geçti.

Genç kızın görüntülerini internet üzerinden sattı

İngiltere Ulusal Suç Ajansı memurları, Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan Jodie Little isimli sapık kadını araştırdıkları sırada İngiltere Sussex'te yaşayan 33 yaşındaki sapık kadın Christine Callaghan'ı keşfetti. Callaghan, genç kızların önünde cinsel ilişkiye girmesinin yanı sıra cinsel istismarda bulunduğu görüntüleri 20 bin lira karşılığında satıyordu.

Skype üzerinden yaptığı canlı yayınlar ile müşterilerine ulaşan Christine Callaghan, genç kızı suistimal ettiği görüntüler sayesinde her müşterisinden ayrı ayrı ücret alıyordu. Öte yandan Callaghan gibi sapık olan Jodie Little'ın da aynı yolla yıllardır çocukları istismar ettiği ortaya çıktı.

Jodie Little'ın 12 yıl hapis cezası almasının ardından derinleştirilen soruşturmada polis ekipleri Callaghan'ın IP adresinden gerçek konumunu tespit etti. Ardından düzenlenen operasyonda evinde bilgisayarlara ve sabit disklere el konuldu. Yapılan incelemede şifreli sabist disklerde cinsel taciz ve sadist görüntülerin yer aldığı videolar bulundu.

Görüntülerin 2016 ila 2018 yılları arasında kaydedildiği tespit edilirken, Dean Petley isimli sürekli olarak çocuk tacizinin yer aldığı görüntüler istediği ve Callaghan'ın da bunu yaptığı kaydedildi. Dean Petley, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmesinin ardından 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Christine Callaghan'ın sapık fantezilerinde kullandığı genç kızların isimleri ise açıklanmadı. Özellikle sübyancı müşterileri bulunan Callaghan'ın yargılanması devam ederken 20 yıl hapis cezası alması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER