Cani anne tek başına doğum yapmayı internetten öğrenmiş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün bir arsada bulunan bebek cesedinin ardından sıcak gelişmeler her saat değişiyor. Bebeği doğurup arsaya attığı iddia edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cani anne tek başına doğum yapmayı internetten öğrenmiş

Turgutlu ilçesi Yiğitler Mahallesindeki bir boş arsada bulunan bebek cesedi ilgilileri harekete geçirdi.
Kadının polisteki ifadesinde  eşinden boşandığını ve 2 çocuğuyla birlikte yaşadığını söylediği iddia edildi. Yine ifadesinde 38 yaşındaki Zehra Yüksel isimli kadın, yaşadığı evlilik dışı bir ilişkiden dolayı hamile kaldığını, bebeği doğurmak istemediğini, internette doğum videolarını izleyerek yalnız başına nasıl doğum yapılacağını defalarca  araştırıp seyrettiğini, arsaya attığı bebeğide bir tuvalette yalnız başına doğurduğunu, daha sonra kanamasının kesilmediğini ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi hastanesine gittiğini söylediği yine iddialar aerasında yer alıyor.
Bebeğin kordonunu da kendisinin kestiğini ancak bebeğin yaşamadığını anladıktan sonra Turgutlu'da bir boş arsaya bıraktığını, kanamasından dolayı gittiği hastanede durumunun anlaşıldığını söyleyen cani anne bugün tedavi gördüğü hastaneden çıkışta polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü.


Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen acımasız anne, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Arsada bulunan bebeğin cesedi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 21:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER