Temizlik yaparken çektiği ateşli videolarla milyonlar kazanıyor

Akıllı telefonlar yaygınlaştıktan sonra sosyal medyada fotoğrafların yanı sıra günlük hayatın içinden videolarda çekilerek paylaşılıyor.

Temizlik yaparken çektiği ateşli videolarla milyonlar kazanıyor

Bunun yanı sıra YouTube’da açılan kanallarda çekilen video paylaşımlarıyla para kazanma yöntemini seçenler bile var. İnsanların özellikle ilginç yaşamlarından veya en doğal yaşam biçimlerinden videolara yansıyan görüntüler de milyonlarca izleyici tarafından takip edilebiliyor.

Abonelerin yanı sıra kendilerine göre hayran kitlesi yaratan kişiler paraya da para demiyor. Özellikle You Tube üzerinden milyonlarca izlenen ve tıklanan videolar sayesinde, hiç te küçümsenmeyecek rakamlar banka hesaplarına yatırılıyor.

Bunlardan biri de Ruby Day isimli kadın. Evinde temizlik işlerini yaparken videolarını paylaşan Day son sürecin en çok izlenen kişisi ve zengini durumuna geldi.

Oyun ve makyaj videoları popülaritesini korumaya devam ederken ilginç içerikler de izlenme rekorları kırıyor. Hızlı yükselişleriyle dikkat çeken videolar arasında temizlik yaparken çekilen görüntüler de yer alıyor.

Ruby Day isimli youtuber, temizlik yaparken çektiği ateşli videolarla, paraya para demiyor.

Ruby Day isimli genç kadın, evde günlük işlerini yaparken çektiği videolarla 437.000'den fazla abone ve 89 milyon görüntülenme elde ediyor.

Özellikle temizlik yaparken çektiği ateşli videolar nedeniyle sıkı bir hayran kitlesi kazanan Day, bu videolara "Temizlik Motivasyonu" adı verdi.

Abonelerinin çoğu erkek olan Day, YouTube platformundan ciddi gelirler elde ediyor ve aboneleri gün geçtikçe daha da artıyor.

Zaman zaman sağlıklı beslenme videoları da çeken Day, sıra dışını kanalı için şunları söylüyor: YouTube kanalımda, fitness, yoga, basit ve sağlıklı tarifler, sağlıklı yaşam ve yaşam motivasyonu gibi konularda, birçok insana yardım ediyorum.

'Temizlik için motivasyona ve ilham kaynağına ihtiyacım oluyor, bende abonelerimin beni izlemesini istiyorum.' Ruby Day'ın videoları, birçok sitede paralı satılıyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 01:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER