Büyükşehir Eğitime Yardımda Engel Tanımadı

Akhisar Başlamış Ceyhan Karasoy Ortaokulu'nda görevli bir öğretmenin sosyal medya üzerinden yaptığı kitap talebiyle harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yardımını reddeden Okul Müdürü Mustafa Ali Yılmaz yine bir skandala imza attı.

Büyükşehir Eğitime Yardımda Engel Tanımadı

 Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisiyle okula giden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehtoğlu'nun, öğrencilere boyama kitapları ve kırtasiye setleri dağıtımını engelledi. Ustamehmetoğlu ve beraberindekiler öğrencilere okul çıkışı öğrenci servisinde kırtasiye kitleri ve boyama kitaplarını hediye etti.



Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Başlamış Mahallesi Ceyhan Karasoy Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilere tüm engellemelere rağmen kırtasiye yardımında bulundu. Geçtiğimiz gün Ceyhan Karasoy Ortaokulu'nda görevli bir öğretmenin sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısına duyarsız kalınmamış ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz ile Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, çeşitli yardım setleriyle okulu ziyaret etmişti. Akhisar Kaymakamı Kaan Peker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından çocuklara çevre bilinci kazandırmak amacıyla hazırladığı boyama kitapları ve kırtasiye setlerinin dağıtımı engellenmişti.

Yardıma engel olamadılar

Yaşanan olayın ardından Ustamehmetoğlu birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisiyle birlikte kırtasiye setleri ve boyama kitaplarıyla okula gitti. Okul Müdürü Mustafa Ali Yılmaz, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve Ustamehmetoğlu'nun tüm ısrarlarına rağmen öğrencilere yardım setlerinin dağıtılmasına engel oldu. Bunun üzerine Ustamehmetoğlu ve beraberindekiler okul çıkışı öğrencilere okul servislerinde kırtasiye seti ve boyama kitaplarını hediye etti.



         

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 02:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER