81 ilin tamamı o gün yağışlı

Sıcak bir haftanın ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki hafta sonu için yoğun yağış uyarısında bulundu. 81 ilin tamamında 6 Mayıs 2018 günü yağış var.

81 ilin tamamı o gün yağışlı
 Sıcak bir haftanın ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü  önümüzdeki hafta sonu için yoğun yağış uyarısında bulundu.  81 ilin tamamında 6 Mayıs 2018 günü yağış var.
Meteoroloji uyardı! 81 ilde yağmur geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Sivas, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Adana'nın kuzey ve doğu çevreleri, Antalya ve Burdur'un batısı, Manisa, Denizli, Balıkesir'in güneydoğusu ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri,Şırnak, Bitlis ve Muş çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Karadeniz kıyı kesimleri ile Marmara'nın kuzey ve doğusunda yerel olmak üzere sis ve pus olayı bekleniyor.

6 MAYIS PAZAR GÜNÜ 81 İLDE YAĞMUR VAR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen haftalık tahmin raporlarına göre, 6 Mayıs Pazar günü 81 ilin sağanak yağışın etkisi altına girmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER