Çocuk parkında bonzai içip çocukları korkuttular

Bolu'da daha önce bir okul bahçesinde bonzai denilen sentetik uyuşturucu maddesi kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 2 şahıs, bugün de bir çocuk parkında bonzai içtikten sonra baygınlık geçirdiler. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldılar.

Çocuk parkında bonzai içip çocukları korkuttular
selcuk

 Olay, öğle saatlerinde Alpagutbey Mahallesi'nde bulunan çocuk parkında meydana geldi. Güneşli havada oynayan çocukların bulunduğu parka gelen iki genç, iddiaya göre masaya oturarak uyuşturucu içmek için malzeme hazırladı. Yanlarında getirdikleri plastik su şişelerinden uyuşturucu kullanımı için 'Kova' yapan gençler daha sonra bonzai diye bilinen uyuşturucu maddeden içti. Parktaki küçük çocuklara ve vatandaşlara aldırış etmeyen gençler bonzaiyi içtikten sonra kendilerinden geçti. Gençlerin baygın halleri parkta oyun oynayan çocuklarda korku yarattı.

Liderbahis />

HASTANEYE KALDIRILDILAR



Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Parkta baygınlık geçiren Hezerhan E. ve Batuhan İ., 112 Acil ekibi tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri yaptıkları incelemede masanın kenarında uyuşturucu kullanımı için hazırlanmış malzemeler ele geçirdi. Polis ekipleri parkın bulunduğu alanın çevresindeki boş evlerde de arama yaptı.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2015, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER