İETT otobüsü patladı korkunç gerçek ortaya çıktı

İstanbul Fatih semtinde bu sabah İETT otobüsü patlayınca, otobüs şoförü Yakup Tunç'un vücudunda birinci dereceden yanıklar oluştu. Tedavi edilmek üzere İstanbul'daki hastanelere götürüldüğünde ise korkunç gerçek ortaya çıktı. İstanbul'daki hastanelerin yanık ünitelerinde tek kişilik bile yer kalmadığı için otobüs şoförü Yakup Tunç tedavi edilmek üzere Kocaeli'ne sevk edildi.

İETT otobüsü patladı korkunç gerçek ortaya çıktı

İstanbul, Fatih'te bu sabah yaptığı kaza sonrası aracında patlama meydana gelen otobüs şoförü Yakup Tunç, İstanbul'daki yanık ünitelerinin bulunduğu hastanelerde yer olmaması nedeniyle Kocaeli'ne bağlı Derince Devlet Hastanesi'nin Yanık Merkezi'ne sevk edildi. Bu olayla İstanbul'daki yanık ünitelerinde tek kişilik bile yer olmadığı ortaya çıktı.









İLK MÜDAHALE TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ'NDE







Otobüste meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında yaralanan şoför Yakup Tunç, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından, yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.



KOCAELİ'YE SEVKEDİLDİ







Yapılan görüşmelerde İstanbul'daki yanık ünitesi bulunan hastanelerde yoğunluk yaşanması ve yer olmadığı gerekçesiyle Yakup Tunç, en yakın hastane olan Kocaeli'ne bağlı Derince Devlet Hastanesi'nin Yanık Merkezi'ne sevk edildi. 112 Acil Servis'e ait bir ambulansla İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Acil Servisi'nden alınan Yakup Tunç'un kolları ve yüz bölgesinde yanıkların olduğu görüldü. Haberi alan Tunç'un çok sayıda yakını da hastaneye geldi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2015, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER