Düzeltme Metni

28 Ekim 2019- 30 Ekim 2019 ve 01 Kasım 2019 tarihlerinde gazetemizde yayımlamış olduğumuz haberlerimize haberde adı geçen ilgili şahıs vekili Avukat Samet Doğuş tarafından Noter aracılığıyla ihtarneme ekiyle düzeltme metni gönderilmiştir.

Düzeltme Metni

İlgili Basın yasası ve Manisa Son Haber'in yayın hayatına başlarken okuyucularına ve kamuoyuna verdiği Basın ahlak ve etik kurallarına uyma sözü gereği Düzeltme Metnini yayınlıyoruz.

DÜZELTME METNİ..

Müvekkilimin ve mensubu bulunduğu parti isminin geçtiği, çirkin, insanların şerefini, haysiyetini onurunu zedeleyen, baştan sona iftira içeren ilgili haberlerin tümü gerçek dışıdır. Bilinmelidir ki haberde ismi geçen şahısların her biri toplum nezdinde itibarı olan insanlardır. Bu haberin amacı basın yoluyla insanları karalamak ve toplum içinde itibarına zarar vererek, siyasi rant sağlamaktır. Haberde söz konusu bütün iddiaların tamamı hayal ürünüdür. Hiç bir gerçeğe dayanmayan ve tamamen müvekkilim ve mensubu bulunduğu partisini ve her biri toplumda değerli yöneticileri,itibar cellatlığı yoluyla tahkir etme amaçlı, bu habere kayıtsız kalmamız asla mümkün değildir. Bu haber ve iftiralarla ilgili maddi ve manevi tazminat haklarımız saklı kalmak kaydıyla, halkımızın aklında hiçbir soru işareti kalmaması adına bu açıklamayı yapmak gereği hasıl olmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Av.Samet Doğuş

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2019, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER