Eşini pompalı tüfekle öldüren şahsın Demircili olduğu ortaya çıktı

İzmir'in Bornova ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü boşanmak üzere olduğu eşini pompalı tüfekle ateş ederek öldüren şahsın Demircili olduğu ortaya çıktı.

Eşini pompalı tüfekle öldüren şahsın Demircili olduğu ortaya çıktı

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Sögütçük Mahallesi doğumlu olan 32 yaşındaki Turgay Çelik uzun süredir eşiyle ayrı yaşıyor, eşi ise kendisinden boşanmak istiyordu. Demirci Söğütçük Mahallesinden yaklaşık 15 yıl önce ayrılan ve İzmir'de bir otomobil firmasına ait serviste usta olarak çalıştığı öğrenilen Çelik eşi Seda Çelik ile İzmir'de tanışarak evlenmişti.
Yeni Asır Gazetesinden Fatih Şendil'in haberine  göre olay şöyle gelişti ; Cuma günü saat 22.00 sıralarında Karacaoğlan Mahallesi 6211 sokak 8 numaralı evde meydana geldi. Eşi tarafından sürekli darp edildiği iddia edilen Seda Çelik'i, boşanma aşamasındaki eşi Turgay Çelik akıl almaz bir tuzakla kaldığı eve çekip öldürdü. Şoförlük yapan Turgay Çelik, ağabeyinin evinde kalan Seda Çelik'i çocuklarına arattırıp, "Babam evde yok. Seni çok özledik, gelsene" dedirterek hain planını devreye soktu. Eşiyle boşanma aşamasında olan genç kadın, gelen telefon üzerine çocuklarının kaldığı eve koşarak gitti. Ancak tekstil atölyesinde çalışan Seda Çelik'i kapıda kötü bir sürpriz bekliyordu. İki katlı eve giren genç kadın daire kapısında kocasını görünce tartışmaya başladı.
KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gözü dönmüş koca Turgay Çelik, apartmanın içinde kaçmak isteyen Seda Çelik'e, pompalı tüfekle ateş açtı. Kanlar içerisinde yere yığılan Seda Çelik'i gören ev sahibi Yaşar Gül'ün kızları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Çocuklarının gözleri önünde vurulan Seda Çelik'e ilk müdahaleyi karşı dairede bulunan ev sahibinin çocukları yaptı. Genç kadına tampon yaparak kanamayı durdurmak istediler. Komşuların yaptığı ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
TOPRAĞA VERİLDİ
Seda Çelik'in cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Morgu'na gönderildi. Burada yapılan otopsinin ardından genç kadının cenazesi ailesi tarafından alınarak Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALMIŞ
Bornova İlçe Emniyet ekipleri ve Asayiş Şube ekipleri olayın ardından suç aleti pompalı ile birlikte yaya olarak kaçan Turgay Çelik'i yakalamak için çalışma başlattı. Komşular, çiftin bir süredir ayrı yaşadığını ancak Seda Çelik'in mahkemeye yaptığı başvurusu sonrası, katil kocaya 3 ay karısına yaklaşmama cezasının verildiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Maki amca
Maki amca - 4 yıl Önce

Fotoları ve mesajlasmalar gelcek zamanı var herseyinn

SIRADAKİ HABER