HÜSEYİN AKKURT SADECE MANİSA SON HABER’E KONUŞTU İKİNCİ BÖLÜM

Aylardır atıl durumda Akıncılar Mahallesindeki Sosyal Aktivite Merkezi bekliyor. Dediğim gibi bunlar emeği bilmiyorlar, şuna alışmışlar “böyüklerimiz verir bizde görürürüz.”

HÜSEYİN AKKURT SADECE MANİSA SON HABER’E KONUŞTU İKİNCİ BÖLÜM
 BÜYÜKŞEHİR’İN TALEBİNE  VE  VERDİĞİMİZ  ÖNERGEYİ KOMİSYONA GÖNDERİP DEMİRCİ HALKININ YARARINA OLMAYAN BİR HAMLE İLE KARŞILIK VERDİLER.

BU BİNA İÇİN İLİM YAYMA CEMİYETİNE VERİLME KARARI ALAN MECLİS ÜYELERİ SUÇ İŞLEMİŞLERDİR…

Aresbet none windowtext; padding: 0cm; font-weight: normal;">Aylardır atıl durumda Akıncılar Mahallesindeki Sosyal Aktivite Merkezi bekliyor. Dediğim gibi bunlar emeği bilmiyorlar, şuna alışmışlar “böyüklerimiz verir bizde görürürüz.”

Belediye gibi kurumlarda bu söz konusu değil. Buraya geldiysen hizmette devamlılık sağlayacaksın. İlçenin en kalabalık Mahallesi Akıncılar Mahallesi yaklaşık 5000 kişi yaşıyor, yaklaşık 3000 ‘de Fatih Mahallesi sadece bulunduğu yer itibariyle Fakülteye de yakın olması düşünüldüğünde binlerce vatandaşın yararlanacağı bir yerdi burası. Burayı siyasi hırsları nedeniyle Belediye Meclisinde de usulsüzlük yaparak İlim Yayma Cemiyetine verdiler. Bir defa bu binanın olduğu yer İmar Planında Sosyal alan olarak gözüküyor. Bir mahallenin sosyal alan olarak ayrılmış bir bölgesini vatandaştan kaçırıp öyle birkaç kişinin yararlanacağı bir yer haline getirmek kamu adına suçtur. Meclise bu konuda önerge verilirken başkana yetki istenir bunlar önergeye yazılmaması gereken ve suç olan bir şekilde İlim Yayma Cemiyetine verilmesi ifadesi ile önergeyi verdiler. Her şey bitmiş değil bu hukuksuzluğun ortadan kalkması içinde elimden geleni yapacağım.




MECLİSİ 1 HAFTA SONRA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA ÇAĞIRIP TİCARET VE KÜLTÜR MERKEZİNİ DE VERDİLER

Selami Selçuk yönetimi geldiği günden beri Büyükşehir Belediyesi ile iyi ilişkiler kurmayı bilemedi. Yanındaki akıl hocası cahil siyasetçilerin lafına baktı. MHP’li belediye döneminde belediyenin kendi öz kaynakları ile yapıp vatandaşın önüne koyduğu Ticaret ve Kültür Merkezini yerden yere vurdular. Bitmiş sıfır bina eleştirip duracağına vatandaş için hizmete aç üret. Geldikleri günden beri Ticaret ve Kültür Merkezinin salonunda kongrelerini yaptılar, milletvekilleri geldi burada ağırladılar tüm parti toplantılarını burada yaptılar ona rağmen burayı bir türlü içlerine sindiremediler.

7 Mart 2016 günü Belediye Meclisini olağanüstü toplantıya çağırdılar. Ticaret ve Kültür Merkezini Manisa İl Spor Müdürlüğüne verilme gündemi ile toplandılar. Gözleri dönmüş bir vaziyette çoğunluk esasıyla konuyu anlaşılmadan dinleşilmeden hakkında müzekkere yapılmadan paldır küldür verdiler. Burası da milletin yararından kaçırıldı. Ticaret ve Kültür Merkezini pasif göstermek için haftada bir gün kapısı açılan derneklere verdiler pasif gibi gösterdiler gerekçeleri kendileri yaratıp bu haklılıktan haksızca haklılık çıkarmaya çalışıyorlar.


BEN İNDİR KALDIR MECLİS ÜYESİ OLAMADIM AMA AKP’Lİ MECLİS ÜYELERİ MECLİSTE EMME BASMA TULUMBA GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Burada bir tespitim var. AKP’li meclis üyeleri Demirci için fikir üretmiyor. Gözlerini siyasi hırs bürümüş durumda. Hareketleri davranışları vatandaştan yana değil hep partisel ve siyasi düşünüyorlar. Verdikleri bir önerge yok. Toplantılardan 10 dakika önce geliyorlar çoğunun gündemden bile haberi oraya oturunca oluyor. Onlar sadece el indirip kaldırıyorlar.

 

SELAMİ SELÇUK AYIN 20 GÜNÜ BELEDİYEYE UĞRAMIYOR

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk özellikle son altı aydır belediyeye bile uğramıyor. Bir başkan yardımcısı buldu oturttu oraya vatandaşla görüşmeleri o zat yapıyor. Meclis üyeleri de hayatlarından memnun başkanlığa vekâlet edip günlük yevmiyeyi doğrultma derdine düştüler.

Selami Selçuk Büyükşehir meclis toplantılarına bile katılmaz oldu. Geçen ay 2 meclis üyesi de yoktu toplantı da, insanlar Demirci’nin kimlerin elinde kaldığını görsünler istiyorum.

 

3. BÖLÜM

DEMİRCİ’NİN EŞRAFLARI VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİR ARAYA GELİP

DEMİRCİ İÇİN NE YAPARIZI MASAYA YATIRMAK ZORUNDA…

 

SELAMİ SELÇUK BÜYÜKŞEHİR TOPLANTILARINA BİLE KATILMAZ OLDU

 

BÜTÜN İLÇELER HİZMET ALIRKEN DEMİRCİ SADECE KARŞIDAN BAKIYOR

Hüseyin Akkurt röportajının 3. bölümünde görüşmek üzere ; BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER