İyi Parti Demirci ilçe Başkanı Şenyurt "Ekrem İmamoğlu kazanmasın diye yapılan anti propagandanın şirazesi iyice kaçmıştır"

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli Seçimlerde Millet İttifakı Demirci Belediye Başkan adayı olarak, seçimlere giren ve siyasi hayatının ilk seçiminde büyük bir başarı elde eden, daha sonra İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İYİ Parti Demirci ilçe Başkanlığına getirilen Veteriner Hekim Haluk Şenyurt, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İyi Parti Demirci ilçe Başkanı Şenyurt "Ekrem İmamoğlu kazanmasın diye yapılan anti propagandanın şirazesi iyice kaçmıştır"

Manisa Son Haber’e konuşan Şenyurt, Anadolu Ajans tarafından servis edilen ve halen şüpheleri üzerinde tutan İmralı’dan geldiği iddia edilen HDP seçmenlerine hitap eden sözde mektup mesaj ile ilgili sert konuştu.

Şenyurt'un açıklaması şöyle ;

Pazar günü yapılacak olan IBB seçimleri öncesi meydana gelen gelişmeler hayret verici duruma ulaşmıştır. Yalan ve iftira ile yürütülen seçim kampanyasında Millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu kazanmasın diye yapılan anti propagandanın şirazesi iyice kaçmıştır. Üzülerek söylemeliyim ki; Cumhur ittifakı seçimi kazanmak için bebek katili, terörist başı Abdullah Öcalan'ın seçimleri maniple eden devlet ajansı AA ajans kanalıyla yayınlanan mektubundan medet umar duruma gelmiştir.

Milliyetçileri temsil ettiğini söyleyen Cumhur ittifakının küçük ortağı bile " Hdp nin istismarına müdahale etmiştir"  diyerek terörist başını muhatap almıştır. 31 Mart öncesi Cumhur ittifakı adayı Hdp li kardeşlerimin oyuna talibim derken, terörist başına görüş serbestîsi gelirken, Cumhurbaşkanı Barzani ile görüşürken seçim sürecinde dillerine pelesenk olan BEKA yı unutmamalarını tavsiye ederim.  

Diyeceğim şey şudur; lütfen bir seçimi kaybetmemek için içinizde ki vatan sevgisini bozmayın, kalbinize keder vermeyin. Gelin bizimle istişare edin, biz doğru yolu biliyoruz, size de seve seve gösteririz.

23 Haziran seçimi demokrasinin kazanacağı bir seçimdir. Her şey çok güzel olacak derken şaka yapmadık.  Bu ülke daha nice seçimler görecek Allah'ın izniyle,  o yüzden bu dünya size kalacak gibi davranmayın.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 02:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER