Hadise Kıbrıs'ta hadise çıkardı

Ünlü sanatçı Hadise Kıbrıs’ta yine olay oldu. Hadise Kıbrıs’ta sahne aldığı Rocks Hotel’de sevenlerinin hem kulağına hem de gözlerine hitap etti. Ünlü sanatçı yerli ve yabancı şarkılardan oluşturduğu konser repertuarının yanı sıra, birbirinden dekolte ve can alıcı kıyafetleriyle de yürekleri hoplattı. Ünlü sanatçı konserin ardından adada çıkan tüm gazetelerde ve televizyonlardan da birinci haber oldu.

Hadise Kıbrıs'ta hadise çıkardı
 Kıbrıs'ta art arda iki akşam sahne alan seksi şarkıcı Hadise, yerli ve yabancı parçalarından oluşan repertuarı ile sahnede yerinde duramadı, enerjisi ve dekoltesi ile de göz doldurdu. Stil danışmanlığını kardeşi Derya Açıkgöz'ün yaptığı ünlü şarkıcı, sahnede kız kardeşinin tasarladığı kostümleri giydi. İlk gece siyah deri ve dantel işlemeli bir kıyafet giyen sanatçı programının ikinci gece ise farklı bir elbise giydi. Her iki kıyafetini de ilk kez Rocks Hotel’de giyen sanatçı ilgi gördü.
75’lik hayranı yine sahndeydi
75 yaşındaki iş adamı Yalçın Güzeldevletyan Hadise’nin bir numaralı hayranı. Bu konserde deHadise'yi yalnız bırakmayan Yalçın Güzeldevletyan’ı sahneye almayı ihmal etmedi.
 


"ÜZERİMDE KIYAFET FAZLALIĞI İSTEMİYORUM"
 Sanatçı konserlerinde giydiği mini kıyafetleri ise "Sahnede enerjik görünmem ve dansçılarıma ayak uydurman için tüy gibi hafif olmam lazım. Bu nedenle de üzerimde kıyafet fazlalığı istemiyorum. Rahat edemiyorum" sözleriyle açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER