Gelecek Nesillere Daha Sağlıklı ve Temiz Bir Manisa Bırakacağız

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Atıksu Arıtma Daire Başkanlığı çalışanları ve Atıksu Arıtma Tesislerinde görev yapan tesis sorumluları ile toplantı gerçekleştirerek, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Gelecek Nesillere Daha Sağlıklı ve Temiz Bir Manisa Bırakacağız

Toplantıda konuşan Çevik, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde tek amacımız Manisa’ya en iyi hizmeti vermek olacak. Hemşerilerimize hak ettikleri hizmetleri ulaştırmak adına var gücümüzle, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Atıksu Arıtma Daire Başkanlığı çalışanları ve Atıksu Arıtma Tesislerinde görev yapan tesis sorumluları ile bir araya gelerek, toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Daire Başkanlığının çalışmaları hakkında istişarelerde bulunularak, talepler hakkında görüşüldü. Atıksu Arıtma Tesislerinin hizmet kalitesini daha yüksek standartlara taşımak için daha çok çalışmak gerektiğine dikkat çeken MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Daha özenli, daha verimli ve üstüne katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gelecek nesillere daha sağlıklı ve temiz bir Manisa bırakma gayreti içindeyiz. Hizmetlerimizin vatandaşa en iyi şekilde yansıması adına dikkatli ve özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER