Manisa şehidi için ağladı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada vurulan ve tedavi gördüğü GATA’da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Uzman Çavuş Vedat Öz, acı ve hüzün içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Manisa şehidi için ağladı
 Son dönemde artan terör saldırılarının ardından Manisa bir evladını daha toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde hain PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan Uzman Çavuş Vedat Öz, Manisa’da dualarla uğurlandı. Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, ilçe belediye başkanları, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, binlerce Manisalı ile Şehit Öz’ün yakınları katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, cenaze namazı öncesinde Şehidin babası Şefik Öz ve yakınlarına başsağlığı diledi. 



Şehit Öz’e Son Görev

Hatuniye Camii etrafında şehidin cenazesini bekleyen binlerce Manisalı teröre lanet okudu. Şehidin cenazesinin Hatuniye Camii’ne getirilmesiyle birlikte teröre tepkiler daha da arttı.  

Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı



 

Şehidin cenaze namazını İl Müftüsü Sinan Cihan kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Öz’ün naaşı, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına bindirildi. Daha sonra binlerce Manisalı, Garnizon şehitliğine kadar cenaze aracının arkasından yürüdü. Şehit Öz, gözyaşları ve dualar eşliğinde Manisa Garnizon şehitliğine defnedildi.







Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER