Motosiklet affetmedi 2 ölü

Manisa'nın Turgutlu ve Şehzadeler ilçelerinde bugün meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybetti. İki kazanın ortak noktası ise yine motosiklet.

Motosiklet  affetmedi 2 ölü
 Turgutlu Selvilitepe Mahallesi Kuruçeşme Sokak üzerinde meydana gelen kazada Selvilitepe'den Irlamaz istikametine seyir halinde olan İ.S. (63) yönetimindeki 35 TS 141 plakalı otomobil ile karşı istikamette seyir halinde olan Oğuzhan Kara (25) yönetimindeki 45 ZB 0142 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Oğuzhan Kara olay yerinde yaşamını yitirirken, motosikletin yolcu koltuğunda bulunan Mahmut Çay (24) ve otomobil sürücüsü İ.S. yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri Oğuzhan Kara'nın hayatını kaybettiğini tespit ederken, yaralı M.Ç. ve İ.S.'yi Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, emniyet güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Manisa’da Otobüs ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü


Manisa’da Halk Otobüsüyle Motorsiklet Çarpıştı. Kazada Motorsiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Kaza saat 9 30 sıralarında Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Devlet Hastanesi Öğretmenler evi üzende caddede meydana geldi. Alınan bilgiye göre aynı istikamette gitmekte molan Eyüp Ercan yönetimindeki 45 D 0062 plakalı şehir içi özel halk otobüsü ile yine aynı istikamette gitmekte olan Hakancan G. (20) yönetimindeki 45 E 3092 plakalı motorsiklet ile çarpıştı. Kazada motorsiklet sürücüsü ağır yaralandı. Vatandaşlar durumu hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralı Hakanvan G’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Manisa Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralı Hakancan G, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



MOTOR TUTKUSU CANINDAN ETTİ



Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hakancan G ‘nin motor tutkusu olduğu öğenilirken, motor tutkusu onu hayattan kopardı.
Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.





Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER