Emniyet Müdür yardımcısı çileden çıkınca bakın ne dedi

Emniyet Müdür yardımcısı çileden çıktı. Akdeniz Üniversitesinde bir grup öğrencinin kendi aralarındaki çıkan kavgada polis devreye girdi. Öğrencinin birinin bu sırada Emniyet müdür Yardımcısına sorduğu soru sonrası aldığı yanıt günün yanıtı oldu.

Emniyet Müdür yardımcısı çileden çıkınca bakın ne dedi

 Antalya'da öğle saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi içinde bir araya gelen grup, Halepçe Katliamı'nı protesto etmek istedi. Karşıt siyasi görüşlü öğrencilerin tepki göstermesi üzerine bu grup polis ve güvenlik görevlileri eşliğinde dağılmaya başladı. Bu sırada grubun önü karşıt görüşlü öğrenciler tarafından kesildi. Kısa süren gerginlik Çevik Kuvvet ekiplerinin araya girmesiyle son buldu.



Barikat kuran polis, grupları karşı karşıya getirmemek için çaba harcamaya başladı. Bu sırada bir öğrenci, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı'ya "Siz kime hizmet ediyorsunuz?" diye bağırdı. Bunun üzerine grubun içine giren Bostancı, arbede arasında kaldı. Öğrencilere tepki gösteren Bostancı, "Benim şehidim var, onu karşılamaya gidemiyorum. Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum. Öğrenciyseniz öğrenci gibi davranın" diye bağırdı.


İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı'nın ekiplere verdiği gözaltı talimatı üzerine eylemciler sağa sola kaçışırken güvenlik görevlisi ve polisler tarafından 10 öğrenci gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER