Hüseyin Akkurt'tan bomba gibi açıklamalar-2-

İlk bölümünü yayınladığımız Hüseyin Akkurt Röportajımız devam ediyor.

Hüseyin Akkurt'tan bomba gibi açıklamalar-2-

 Yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Demirci ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt Demirci Belediyesi meclisinin halkın kullanımına verilmesi gereken yerleri BAŞKA KURUM VE DERNEKLERE bir bir verdiğini AKP'li meclis üyelerinin halkın yararına bir çalışma içinde olmadıklarını da iddia etti.

Röportajımızın ilk bölümünün yayınlanmasının ardından Akkurt'un yaptığı açıklamalardan rahatsız olan belli kesimler röportajı gerçekleştiren sitemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Temiz ile ilgili sosyal medya üzerinden bir karalama kampanyasına başladılar. Röportajımızın yayınlanmasının hemen ardından sosyal medya üzerinde aktrol olarak tanımlanan sahte isimlerle salınan klavye kahramanları bu çalışmamızın halkın gözünde itibarsızlaştırılması için yalan kampanyalarını sürdürüyorlar.

Sitemiz ihbar telefonlarına gelen tehdit telefonları yanısıra FAKE isimlerle açılmış maillerden de mailler atılarak bu yazı dizimizin yayınının engellenmesi için seferberlik düzenlemiş durumdalar.

Her zaman Demirci ve Demircilinin yanında taraf olan sitemiz ve Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Temiz tüm bu sanal saldırılara rağmen kararlı bir şekilde yoluna devam edecektir.

Halkımız ve okurlarımız bu röportajımıza olağanüstü ilgi göstermiştir. An itibariyle 71.938 kişi bu röportajımızı tıklayarak okumuştur.

İlginize sonsuz teşekkürler


RÖPORTAJIMIZIN İKİNCİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK

Hüseyin Akkurt ile yapılan röportajımızın 2. bölümü 17 Mart 2016 günü saat 15.00 dan itibaren Manisa Son Haber sitemizden yayınlanacaktır.

Tüm okurlarımıza sevgiyle duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER