40 yıllık yatak esaretini büyükşehir bitirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi yaptığı sosyal yardımlara bir yenisini daha ekledi. Demirci İlçesi İcikler Mahallesinde 40 yıldır yatağa mahkum yaşayan Nuriye Bakırlı'nın esaretini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bitirdi. Bir ayağını kaybeden yakınlarının desteği ile dışarıya çıkabilen Nuriye Bakırlı'' kronik şeker hastasıyım, sık sık doktora gitmek zorunda kalıyorum. Bacaklarımdan anjıyo oluyorum. Sağlığımda hareket edemediğim için sıkıntılı. Cam kenarında yatakta mahkumiyet yaşıyorum. Sağolsun Cengiz Ergünbaşkanım akülü sandalye göndermiş. çArtık kendi başıma dışarıya komşularıma gidebileceğim. Cengiz başkana ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun'' dedi.

40 yıllık yatak esaretini büyükşehir bitirdi

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci,Büyükşehir Koordinatörü Kazım Aysan ve MHP Meclis üyesi Kenan Kızılırmak'ında hazır bulunduğu akülü sandalye tesliminde duygusal anlarda yaşandı. Çevirmeci Büyükşehirin sosyal politikarı ile özelikle engelliler ile ilgili çalışmaların her zaman öncelik kazandığını ifade ederken tüm projelerde bu hususların dikkate alındığını ifade etti. Nuriye teyzemizin sevinci dünyalara bedel.Onun sevinci bizim sevincimizdir dedi.

Demirci Koordinatörü Kazım Aysan'da İcikler Mahallesinde ikinci akülü sandalyeyi verdiklerini, ihtiyaç sahiplerinin bu taleplerinin karşılanmaya devam edeceğini, ihtiyaç sahiplerinin koordinatörlüğe müracaat edebileceğine vurgu yaptı. Daha önceden Koordinatörlüğümüze müracat eden engelli vatandaşlarımızın taleplerinin önümüzdeki günlerde çözüleceğini, onların hayatla olan bağlarının kopmasına müsaade etmeyeceklerini herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkat çekti.

   

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 23:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER