Hüseyin Akkurt bombaladı

Manisa Büyükşehir meclisi ve Demirci Belediye meclisinde yaptığı çıkışlar ve açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyesi Hüseyin Akkurt yaptığı son açıklamalarla yine gündeme oturacağa benziyor.

Hüseyin Akkurt bombaladı

 Geçtiğimiz hafta Manisa'da düzenlenen törenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün taktığı rozet ile Milliyetçi Hareket Partisine katılan Demirci ve Manisa meclislerinin renkli meclis üyesi Hüseyin Akkurt sadece Manisa Son Haber'e konuştu.

Manisa Son Haber Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Temiz 'e konuşan Akkurt yaptığı açıklamalarla yılın röportajına da imza attı.

Demirci Belediye meclisinde yapılan işlemlerin suç olduğunu söyleyen Akkurt Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye yapmak istediği yatırımlara engel olanın ise Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk olduğunu iddia etti.

Akkurt bugüne kadar bilinmeyen ve kamuoyundan kaçırılan Demirci Belediyesindeki tüm olup biteni tüm samimiyeti ve belgeleri ile okuyucularımızın önüne koydu.

Hüseyin Akkurt ile yapılan röportajımızda Akkurt'un tüm Manisa'yı sarsacak bomba açıklamalarını çok yakında Manisa Son Haber sitemizde bulacaksınız..

Bizi izlemeye devam ediniz..






Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER