10 dakika sırrı ! Demirci güzelliğin kaynağı

10 dakika sırrının kaynağı Manisa'nın Demirci ilçesindeki volkanik bölgelerde çıkan kil. Arama motorlarında en çok aranan kelime olan 10 dakika sırrı sosyal medyada da çok itibar görmüş durumda. Demirci ilçesindeki volkanik bölgelerde çıkan kil 10 dakika gibi bir sürede cildi canlandırıyor.

10 dakika sırrı ! Demirci güzelliğin kaynağı

Tüm Türkiye'yi bir anda saran, özellikle sosyal medyada "10 dakika'nın sırrı" olarak geçen akımın Ebru Şallı'nın kullandığı JeoClay Volkanik kil maskesi olduğu ortaya çıktı. 3 milyon yıl öncesi aktivitelerden oluşan, Manisa Demirci ilçesindeki volkanik alanlardan çıkartılan kilin, cildi sadece 10 dakika gibi kısa bir sürede yenilediği gözlemlendi.

Ebru Şallı'nın kullandığı ve tanıttığı JeoClay kil maskesi, cildi bozan sigara, içki, makyaj malzemeleri gibi maddeleri ciltten temizleyerek 10 dakika gibi kısa bir sürede cildi yeniemeye, düzenli kullanımda ise cilde baştan aşağı yepyeni bir görünüm kazandırarak capcanlı bir yüze kavuşmaya yardımcı oluyor.


Ebru 10 Dakika Dedi Milyonlar Akın Etti
Kadınların güzellik öğretmeni Ebru Şallı, bu kez yepyeni bir cilt bakım formülü ile gündeme oturdu. Şallı’nın uzun süre denedikten sonra onayladığı ve etkisini yalnızca 10 dakika içinde gösterdiğini ifade ettiği güzellik iksiri, kısa sürede milyonlarca insan tarafından ilgi gördü.
JeoClay adlı volkanik kil maskesi, Google’da son günlerin en çok arananları arasına girdi. Padova Üniversitesi tarafından onaylanmış olan bu iksir, bir parça etki için büyük zaman ve servet harcanan cilt ve cilt güzelliği konularında bir değişim yaratacak gibi görünüyor. Kısacası Ebru Şallı, pilates ve yemek tariflerinden sonra bu seçimiyle kadınların gönlündeki yerini biraz daha sağlamlaştırarak bir güzellik ikonası olmaya doğru ilerliyor…

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2019, 22:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ugur karakaya
Ugur karakaya - 8 yıl Önce

Abi yani burdan esinlenerek mi ortaya çıkmış. bizim meslek dalinada giriyor da.

SIRADAKİ HABER