CHP’li Şadiye Uysal İl Kadın Kolları Başkanlığına aday

CHP Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, yaptığı açıklama ile İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP’li Şadiye Uysal İl Kadın Kolları Başkanlığına aday

CHP’de il, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları başkanlıkları için yarış başladı. Adaylar bir bir sahaya çıkıp partililere kendilerini anlatmaya başladı. CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına da Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal aday olduğunu duyurdu. 2 çocuk annesi Uysal, 15 yıldır parti üyesi olduğunu belirterek, “Yıllardır kadın kollarında çalışmalarda bulundum. Son iki yıldır Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte görev yaptım. Bu süreçte tam 4 seçimde yönetim kurulu ile birlikte uyumlu ve başarılı çalışmalar yaptık. Köylerde, mahallelerde, beldelerde yüzlerce ev çalışması, sokak çalışması ve esnaf çalışmaları yaparak partimizin politikalarını anlattık. Dar gelirli aileleri tespit ederek onlarla dayanışma gerçekleştirdik. Elimizden geldiği kadar birçok insana dokunduk.Amacımız yerelden genel felsefesi ile CHP’nin iktidarına destek olarak partimizi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi. 
KADIN SİYASETÇİLERE ÖNCÜLÜK YAPMAK İSTİYOR
Herkesi kucaklamak için İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu dile getiren Uysal, “Üyelerimizin, örgütümüzün önerisi ve desteği ile herkesi kucaklayarak aday oldum. En önemli hedeflerimizden biri 17 ilçeyi kucaklayan, gece gündüz yanında olan aktif, çalışkan ve uyumlu, ortak akla inanan güçlü bir yönetim anlayışı ortaya koymaktır. Ayrıca kadınlarımızın siyasette daha aktif ve ana kademelerde görev alması için öncülük yaparak, liyakata dayalı kadın yöneticilerimizin, milletvekillerinin, başkanların sayısını artırmaktır. Bugüne kadar bana destek olan Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel’e, tüm yönetim kurulu üyelerimize, il kadın kollarına, il yönetimine ve gece gündüz çalışan kadınlarımıza teşekkür ederim. Onların desteğini hep yanımda hissetim ve onlardan aldığım güçle CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’na aday oldum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER