İYİ Partili Eryılmaz, Özdağ’ı topa tuttu

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, bir televizyon programına katılarak İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında birtakım iddialar ortaya atan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’a ateş püskürdü.

Manisa Son Haber
İYİ Partili Eryılmaz, Özdağ’ı topa tuttu

Eryılmaz, açıklamasında, “İYİ Parti milletin umudu, ümidi olsun diye kuruldu. Yoksul insanlar evine askıda ekmekle değil, etle sütle gidebilsinler diye kuruldu. ‘Ümit'in koltuğu’ olsun diye kurulmadı” dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın katıldığı bir televizyon programında, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında yaptığı açıklamalara, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, sert tepki gösterdi. Eryılmaz,  yaptığı açıklamada, “Partimizin İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın belli ki geçmek bilmeyen bir kuyruk acısı var. Televizyon kanallarına çıkıp, bir takım iddialar ortaya atarak partimizi karalamaya çalışıyor. İYİ Parti ruhuna yakışır bir şekilde davranmayan Özdağ’ı Manisa İl Teşkilatı olarak şiddetle kınadığımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER