Kaymakam Pazaryerinde Koronavirüsü Tedbirlerini Denetledi

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Kaymakamı Ali Yılmaz, koronavirüsle mücadele kapsamında pazar yerlerinde alınan tedbirleri inceledi.

Manisa Son Haber
Kaymakam Pazaryerinde Koronavirüsü Tedbirlerini Denetledi

Kaymakam Yılmaz'ın incelemelerine İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl ve Manavlar Odası Başkanı Necati Gürkıvrak’ın da yer aldığı ziyarette, ilçe genelinde vatandaşların taze sebze ve meyve başta olmak üzere hiçbir gıda maddesine ulaşmakta sıkıntı yaşamadığını belirten Kaymakam  Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.


Pazarcı esnafı ile sohbet eden Kaymakam  Yılmaz,  salgınla mücadelede en önemli hususun izolasyon ve sosyal mesafe olduğunu belirterek, “Kurallara uyduğumuz takdirde virüsün etkisini azaltacağız ve bu işi birlikte başaracağız. Pazar esnafımızın alınan tedbir kararlarına büyük bir titizlik ve hassasiyet içerisinde uymasını bekliyoruz. Kurallara riayet edilmesi, tedbirlerin bilincinde olunması çok önemli. Bu süreçte bizlere destek oldukları için pazar esnafımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ancak uymayanlara da gerekli cezaları halkın sağlığını korumak için vermek zorundayız” ifadelerini kullandı.
Pazartesi pazarına alışverişe gelen vatandaşlara maske dağıtan Kaymakam Yılmaz, vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dinleyerek, vatandaşlarımıza izolasyon ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2020, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER