Turgutlu'da lezzet düşkünlerinin dikkatine! Levent Börek Açıldı

Turgutlu ilçesinde bir marka isim daha hizmet vermeye başladı. Levent Börek şubelerinden birini de Turgutlu Cumhuriyet Mahallesinde açtı. Lezzet düşkünlerinin bu mekanı uğrak yeri etmesi bekleniyor. Kalite ve lezzet noktası olmaya namzet Levent Börek görkemli bir açılış töreniyle Turgutlu (KASABA) halkıyla buluştu.

Turgutlu'da lezzet düşkünlerinin dikkatine! Levent Börek Açıldı
Turgutlu'da lezzet düşkünlerinin dikkatine! Levent Börek Açıldı

İşletmeciliğini Fuat Aydemir ve Şakir Bala’nın yaptığı Levent Börek Turgutlu Şubesi,  Cumhuriyet Mahallesi Akçakmak Yolu No: 132’deki yerinde açıldı. Açılış törenine Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, Ahmetli Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Uçal Karataş, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek, CHP Turgutlu Belediye Meclis üyeleri Burhan Irk ve Muhsin Zengin, Anavatan Partisi Turgutlu eski ilçe başkanlarından Necdet Süzmeçelik, işletmecilerin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. 
1968 yılında Adana’da başlayan serüvenle her geçen gün  büyümeye devam eden Levent Börek’in 132.şubesi Turgutlu İlçesinde açılmış oldu.
Levent börek'in Turgutlu Şubesi açılışında bir konuşma yapan TUTSO Başkanı Faruk Aydın, işletmenin Turgutlu’ya hayırlı uğurlu olmasını, işletmecilere bol kazançlar diledi. Levent Börek, açılış gününe özel davetlilere lezzetli ürünlerini ikram etti. Turgutlu’da kalitelerinden ödün vermeden hizmetlerine devam edeceklerini söyleyen İşletmeciler Fuat Aydemir ve Şakir Bala, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. 
Levent Börek meşhur börek çeşitlerinin yanında zengin menüsüyle müşterilerine kahvaltı, makarna, salata ve tost çeşitlerini de sunacak.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER