Rus kadınla yasak aşkın sonu kanlı bitti

Antalya Konyaaltı'nda aynı site içerisinde tatil yapan avukat Mustafa Kemal S. ile Rus Ludmilla Drazdova arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Mustafa Kemal S. tabancasıyla 4 el ateş ederek, Ludmilla Drazdova'yı ağır yaraladı.

Rus kadınla yasak aşkın sonu kanlı bitti

ANTALYA Konyaaltı’da 8 yıldır yaz aylarında tatil yaptıkları sitede avukat Mustafa Kemal S., komşusu 34 yaşındaki Rus Ludmilla Drazdova ile tartıştı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavganın ardından Ludmilla Drazdova ile eşi Levent A., binadan ayrılarak gitmek istedi. Ancak bu sırada dışarı çıkan Mustafa Kemal S., çiftin önünü keserek tabancayla Drazdova'ya ateş etti. Göğsüne 4 kurşun isabet eden Ludmilla Drazdova ağır yaralandı. Drazdova, eşinin yardımıyla sitenin güvenlik kulübesinin yanına kadar yürüyerek kanlar içinde yere yığıldı. Sitenin dışına çıkan Mustafa Kemal S., tabancayla havaya ateş ederek kaçtı. Drazdova’nın tedavisi sürerken hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. 



Siteye aynı gün gelmişler 
Mustafa Kemal S.'nin 2 hafta önce de Antalya'da bir binaya tabancayla ateş açtığı ve 'denetimli serbestlik'ten yararlandığı kaydedildi. Drazdova'nın, geçen ay, eşi Levent A.'nın ise olay günü Antalya'ya geldiği belirtildi.  Drazdova'nın Türk meslektaşıyla gönül ilişkisi yaşadığı iddia edildi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 05:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER