Alaşehir'de bir Skandal daha! AKP İlçe Başkanına yalanlama geldi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 4 aydır gündemi işgal eden skandallar zincirine bir halka daha eklendi. Türkiye Havadis.com yazarı Yekta Yaktı'nın dün yayınlanan köşe yazısının hemen ardından iddialarla ilgili açıklama yapan AKP Manisa eski Milletvekili Selçuk Özdağ adının geçtiği iddiaları yalanladı.

Alaşehir'de bir Skandal daha! AKP İlçe Başkanına yalanlama geldi

Bugün ortaya çıkan ses kayıtlarından sonra AKP Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk'ün bir gazetecinin sorusu üzerine Selçuk Özdağ'ın ismini zikretmesine rağmen, haber yayınlandıktan sonra Selçuk Özdağ'ın kendisini araması sonrasında da ben böyle bir demeç vermedim dediği ortaya çıktı. Hem Ertürk Hem de Özdağ'ın ifadeleri ortaya çıkınca Ertürk'ün yalan söylediği de gün gibi ortaya çıktı. Türkiye Havadis.com yazarı Yekta Yaktı'nın haberini aynen yayınlıyoruz.

Özdağ'dan Ertürk'e yalanlama geldi







'Sayın Davutoğlu görevden alınırken imza atmadım. Genel Başkan Yardımcısıyım, bana dediler 'at şuraya imza' o günlerde bakanlık için adım geçiyordu. İmza atsaydım bakan olacaktım'



Manisa 19.20 dönem Milletvekili ve Araştırmacı - Yazar Sayın Tevfik Diker'in gündeme taşıdığı,  Alaşehir Devlet Hastanesinde  yaşanan ahlaksızlığı ve yolsuzluk olaylarını 4 aydır  yazıyoruz...



Alaşehir'de Ak parti e. İlçe Başkanı Rıza Peker'in kurduğu seks ve yolsuzluk çetesinin baş aktörlerinden olan ve değnekçi Ayhan diye tanınan, engelli kadrosundan Devlet Hastanesine alınan ve ilk okul mezunu olmasına rağmen yönetici yapılan Ayhan Ünal, İbrahim Key ve Abdullah Akay...

Alaşehir'de Devlet Hastanesini seks yuvasına çeviren ve Devlet Hastanesini soyup soğana çevirdikleri belgeleri ile ortaya konmasına rağmen Ak parti içindeki fetö alçağının kadroları tarafından korunup kollanmaya devam etmektedirler...



Ak partinin adının Alaşehir'de seks ve yolsuzlukla anılmasının baş aktörleri ne yazık ki; İl Başkanı Berk Mersinli ve İlçe Başkanı Murat Ertürk tarafından korunmaktadır. Ayhan Ünal, İbrahim Key ve Abdullah Akay'a destek veren diğer kişi ise Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur...



AK PARTİ ALAŞEHİR İLÇE

BAŞKANI MURAT ERTÜRK'UN YALAN SÖYLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI'




'Her söylediği yalan çıkıyor' Murat Ertürk Ak parti Alaşehir İlçe Başkanı 



Bakan ve Milletvekili isimlerini açık ve net şekilde kullanmaktan korkmayan ve 'Ak parti gider biz gitmeyiz' diyen ahlaksız ve yolsuzluk çetesini koruyup kullayan ve kardeşlerinin fetö imamı olduğu bilinen e. İlçe Başkanı Rıza Peker'in işten atılmalarını istediği D.B ve A.B'nin işten atılmalarını Manisa 24.25.26. dönem Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın durduğu açıklamasını yapan İlçe Başkanı Murat Ertürk'ün yalan söylediği ortaya çıktı.



Dünkü yazım üzerine sayın Selçuk Özdağ aradı. 'Bu çocuğu 'Murat Ertürk' birisi arıyor. Diyor ki ' biz bunları işten atacaktık, Selçuk bey attırmadı' diyor. Yalan söylüyor. 



'İşin aslı şu, Milletvekili olduğum dönem, taşeron çalışanlara kadro veriliyor. yüz kişinin işten atılması için ilçe başkanları anlaşıyorlar. Aradım ilgili kişiyi ve ' bir inasının mezhep'inden ve partisinden dolayı işine son verilmez. Tembelmi, ahlaksız mı, çalışkan değil mi, üretken değil mi? Diye işine son verilir. Birde bu insanlar kadro alıyorlar. Çalışmış bu insanlar üç beş sene, dedim. Beni arayan MHP'li ve CHP'li olan iki kişiden dolayı yüz kişinin işten atılmasını engelledim'.



AK PARTİ'DEN AYRILDIĞIM İÇİN BANA ÇAMUR ATIYORLAR



' Sizin haberinizde adı geçen çocuğu aradım. Ben sizi aradım, siz beni aradınız mı? 'yok' dedi. Bu şahısların hiç birini ben tanımam, Alaşehir'le ilgili benim düşüncem bu adamların, Ali Rıza Peker denen şahsın iki kardeşinin fettullahçıların imamı olduğunu duydum ben,  sayın Cumhurbaşkanı bu fetöcüler ile mücadele ediyor, bu kişi ile (Peker) sendika başkanı çocuklarını onların okullarından almıyor. 



Bunlar milli görüşçü geçiniyor. Babamız Refah partili diyor. Aradım bunları siz niçin çocuklarınızı bunların okullarından almıyorsunuz, size bir hafta süre veriyorum. Aldınız almadınız, seni İlçe Başkanlığı'ndan senide Sendika Başkanlığı'ndan aldırıyorum' dedim. Görevden alındı Rıza Peker, daha sonra tekrar Peker'i İlçe Başkanı yapmak istediler ben müdahale ettim. 



Ben tek başımaydım. Milliyetçi gelenekten geliyorum. Diğer Milletvekillerimiz milli görüşçüydü. İl başkanları, belediye başkanları da milli görüşçü, ben ülkücü gelenekten geliyorum. Dedim ki; bu arkadaştan ilçe başkanı olmaz (Peker) Alaşehir genelikle sosyal demokrat, milliyetçi ve ulusalcı bir yer buna uygun birini bulun, illa milli görüşçü atayacaksanız sosyal demokrat, sosyal olan bir arkadaşı bulun, böyle bir arkadaşı bulursanız başarılı oluruz burada dedim. 



Sosyal bir arkadaşı atatmak için güçüm yetmedi, Rıza Peker'in yerine Murat Ertük denen kişiyi getirdiler. Bunların hepsi bir ekip olduğu için o yapı devam etsin istiyorlar. Kaymakamlar, idareciler bunlardan rahatsızdı. Siz İlçe Başkanlığınızı yapın, onlarda bürokratlıklarını yapsın.  Alibaş kesen olmayın diye çok söyledim. 




'ŞEREFİMLE MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTIM'



Her dönemimde şerefimle milletvekilliği yaptım. Milletvekili olduğumda şunu söyledim. Ak partinin vekili oldum. Bundan sonra Manisa'nın vekiliyim. Bir kişiye CHP'li, MHP'li, HDP'li, Alevi,Sunni, Sağçı- Solcu, Türk- Türmen dediysem namertim. Namuslu yaşadım.



Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Bülent Arınç'ın davetiyle Ak partiye geldim. Ak parti'de hiç elimi kirletmedim. Bir tek haram işe bulaşmadım. Bir tek kötü işe bulaşmadım. Gücüm olduğu kadarıyla mazlumlara ve mağdurlara yardımcı oldum. Nerede bir fakir varsa, nerede bir yoksul varsa, nerede bir dul kadın varsa, nerede bir öksüz çocuk varsa bunlara sahip çıktım. 








Manisa'nın her köyüne gittim. En uzak ilçe Demirci  97 defa gittim. Her yatırumı takip ettim. Organize Sanayii, Tarım, Hastaneler, Sağlık Ocakları, Trafolar, Elektrik Tellerine kadar. Gece muhtar arar, halkımız arar, Manisa ve Ankara'da ofisler açtım. Danışmanlar koydum. Manisa'dan Ankara'ya gelerek masraf yapsınlar diye.



Bir anekdot anlatacağım, 'Ülkücü kökenli ben 2010'da vekil olurken 'bir abim vekil oluyor' diyor. aradan yıllar geçti ve bu çocuklardan bir tanesi bana mesaj attı. 'sayın vekilim sizinle acil görüşmek istiyoruz' diyor, ben o çocuğu aramışım 'yazdığı mektuba göre söylüyorum' CHP'li olduğumuz için 29 arkadaşımızın işine son verdiler' diye derdini anlatmış bana, bende ilgilenmişim ve işten atılmamalarını sağlamışım' Diyor ki 'siz o gün görevinizi yaptınız, bugün Büyükşehir adayısınız, biz solcuyuz siz sağcınız o gün siz görevinizi yaptınız bu günde sıra bizde ailelerimizle  size oy oy vereceğiz'dedi. 



Ağlayarak okudum metni, acılardan ders aldım, 12 Eylül öncesinde yaşadım sağ-sol kavgalarını cezaevinde yattım. İçeride dışarda kavga ettiğimiz çocuklarla beraber biz tünel kazdık. Birlikte baktık ki; hepimiz anadolu çocuğuyuz, niye kavga ettik. Bizim gibi adamlara sahip çıkın' dedi. 












İŞTE ÖZDAĞ'IN AÇIKLAMASI 



Sayın Yekta Yaktı Bey;



12 Ekim 2019 tarihli www.türkiyehavadis.com adlı internet sitesinde adımında geçtiği bir haber yayımlanmıştır.



1-Bu haberde ki olaylarla hiçbir ilgim ve alakam bulunmamaktadır.



2-İddia edilen olaylarda adı geçen kişilerden hiçbirinin işe girmesine veya işten çıkartılmasında rolüm ve katkım bulunmamaktadır.



3-İddia edilen olaylarda adı geçen kişi veya kişilerin herhangi bir göreve getirilmesinde dahlim olmamıştır.



4-İddia edilen olayları İnternet gazetenizde habere konu olduktan sonra duydum ve öğrendim.



5-İddia edilen olaylarda adı geçen kimsenin yanında ve arkasında bulunmadım.6-İddia edilen olaylarda adımın geçtiği andan itibaren açıklamamı Sn .Tevfik Diker’e (E.Milletvekili) gönderdim ve O da yayımlamıştır.



Bugün kü haberinizde Söz konusu olaylarda adımın”ahlaksızlığın ve yolsuzluğun arkasında ki kişi” olarak zikredilmesi, Sayın Davutoğlunun kuracağı parti ile ilişkilendirilmesi, basın ahlakına aykırı, yanlış ve doğru olmayan bir haberdir.



Milletvekilliğim süresince elimi ve nasiyemi (alnımı) kirletmedim. Hiç bir kanunsuz, ahlaksız işe girişmedim, hukuktan, adaletten, vicdandan ayrılmamaya çalıştım. 



Son olarak iddia edilen ahlaksız ve kanunsuz işlerle ilgim, alakam ve ilintim yoktur. İş bu açıklamamı internet gazetenizde (hukuki haklarım saklı kalmak şartıyla) yayınlamanızı doğru habercilik, etik gazetecilik, insan haysiyet ve onuru herşeyden üstündür yaklaşımı adına istirham ediyorum.



Saygılarımla.



Doç .Dr.Selçuk Özdağ 24.25.26.dönem Manisa Milletvekili

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 02:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER