Alaşehir 'de yine olay..! Olay adam şimdi de "adam dövdü" iddiası

Olay adam yine olay çıkardı, bu kez de "adam dövdü" iddiası. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir işadamına saldırının ardında da A.Ü. ve oğlu F.Ü.'nün olduğu iddiaları ilçede çalkalanıyor.

Alaşehir 'de yine olay..! Olay adam şimdi de  "adam dövdü" iddiası

Uzun süredir Alaşehir Devlet Hastanesinde ortaya çıkan ve kamuoyunu yaklaşık 5 aydır meşgul eden, ilgili bakanlık ve kurumların soruşturmalar açıp halen sürdürdüğü yolsuzluk ve seks skandalları iddialarının merkezindeki olay adam A.Ü. ve oğlu F.Ü. 'nün şimdi de bir işadamını borçlarını ödeyeceklerini söyleyip, bulundukları yere çağırarak darp ettikleri ve iş adamının hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.
19 ve 20. Dönem Manisa Milletvekili, aslen Alaşehirli olan son günlerde ilçesinde ve Manisa'da ortaya atılan yolsuzluk ve seks skandalı iddialarını devletin yetkili kurumları ve bakanlıklarla paylaşan Yolsuzlukla Mücadele Derneği kurucu başkanı ve araştırmacı Yazar Tevfik Diker son olayı da sosyal medya hesabından paylaştı.


Diker paylaşımında olayı şöyle anlattı.


K.D. isimli işadamı  (A.Ü.'nün eşinin birinci derece yakını oluyor.) Sıva makinesini kaybetmiş. A.Ü.'ye  en son sana vermiştim demiş. O da yok demiş. A.Ü. (%73 engelli işçi seks skandalında adı geçen erkeklere seks teklifi yaptığıyla ilgili ses kaydı ortalıkta gezen AKP li Devlet Hst Per.Şefiydi) yokken evine gitmiş. 
Depoyu açmış. Hem sıva makinesi depoda, hem de hastaneden çıkan buzdolabı ve bazı eşyalar. Fotosunu çekmiş gitmiş. Sonra A.Ü. bunu K.D.'nin akrabası da olan eşinden öğrenmiş. İşadamı K.D.'yi aramış, sana borcum vardı vereyim demiş. Buluşmuşlar. Oğluyla beraber dövmüşler. K.D. hastaneye darp edildiği için başvurmuş. K.D. Emniyete gidip görüntüleri de vermiş. İddialara göre olay emniyete intikal edince olaya müdahale edilmiş. 1)Olay Karakolda örtbas edilmiş iddiası var. 2) Olaya bir bekçi görevlendirilmiş. 3) Devlet Hastanesi polisi neden ilgisiz kalmış ve bana ulaşan fotoğrafa rağmem hastane kayıtlarında olay neden yok? İlgililer hakkında zati âlilerinize suç duyurusunda bulunuyorum.
Diker bu ihbarını hem Sağlık Bakanlığı, hem de Manisa Valiliğine mail ile ihbarda bulurduğunu da açıkladı.

Saldırıya uğrayan işadamı hastaneye kaldırıldı.(FOTOĞRAF TEVFİK DİKER'E SERVİS EDİLMİŞTİR)


İddia edilen olayla ilgili soruşturmanın başlatılıp, başlatılmadığı haber yayına hazırlandığı saatte belli değildi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER