Alaşehir'deki "Seks Skandalı" iddialarında yeni açıklamalar geldi

Manisa’nın Alaşehir ilçesi Devlet Hastanesinde meydana çıkan seks skandalı iddialarının merkezindeki olay kadın D.B’nin yalanı ortaya çıktı.

Alaşehir'deki "Seks Skandalı" iddialarında yeni açıklamalar geldi

Haberi ilk kez yayınlayan Türkiye Havadis.Com yazarı Yekta Yaktı bugün sitenin “Siyaset Kulvarı köşesinden H.B. ‘nin boşadığı eski eşi H.K.’nin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yakından akrabası olduğuna dair iddiaların yalan olduğunu açıkladı.

Yaktı, Dışişleri Bakanlığı Basın Müşavirliği tarafından açıklamanın yapıldığını “ Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun H.K. ile uzaktan yakından akrabalığı olmadığı gibi, aynı köyden de değildir” denildiğini okurlarıyla paylaştı.

Yapılan açıklamada “Alaşehir’de kendilerine siyaseten rand sağlamak isteyenler hakkında gerekli hukuki hakkımızı saklı tutuyoruz” dendiğin de altı çizildi.

İddialarıyla Alaşehir’deki seks skandalının tam da merkezinde kalan D.B. isimli kadının yalanını boşandığı eski eşi de ortaya çıkardı. Bakanlık açıklamasının yanı sıra Çavuşoğlu ile ilgili akrabalık bağının olmadığını aynı gazetenin yazarı Melek Çalıkoğlu’nu arayan H.K. Bakanlık açıklamasını da doğrularcasına “ Sayın Bakan benim akrabam olmadığı gibi, aynı köyden bile değiliz “ dediği de haberde yayınlandı.

ESKİ EŞ “ALAŞEHİR BU PİSLİKLERDEN ARINDI”

D.B.’nin boşandığı eşi H.K.  eski eşinin Alaşehir Ak Parti İlçe Başkanlığında sekreter olarak çalıştığı süre içinde eşimin bu yalanı yüzünden eski ilçe başkanı ile birlikte bulaştığı kirli işlerde meydana çıktı dedi. H.K. ayrıca boşandığı eşi D.B.’nin hastanede çalışmaya başladıktan sonra A.B. ile yaşadığı yasak aşkın ortaya çıkması üzerine işten atılmak istendiklerinde bu yalana başvurduğunu yine D.B.’nin kendisine itiraf ettiğini de söyledi.

Ülke gündemine düşen ve Ak Parti’den birçok önemli isminin de geçtiği iddiaların olduğu haberinin yayınlanmasının ardından, iddialara konu Alaşehir eski ilçe Başkanı R.P. ve hastane çalışanı A.Ü.’ müracaatıyla mahkeme kararıyla konulan habere erişim yasağı için itirazın yapıldığı da aynı haberin içinde duyuruldu.

Manisa Son Haber’den Mustafa Temiz’e de telefonla ulaşan D.B.’nin boşandığı eşi H.K. haberin yayınlanmış olmasından rahatsız olmadığını, bilakis Alaşehir’deki bu yapının ortaya çıkarılmasının önemli olduğunu, yargı ve adaletin hak edenlere cezasını vereceğine inandığını söyledi.

İki çocuk babası olduğu için, kendi fotoğraflarının yayınlanmaması ve isminin de açık açık yazılmaması için iddiaları ortaya çıkaran DYP eski Manisa Milletvekili ve araştırmacı yazar Tevfik Diker’e rica ettiğini de belirten H.K.,  D.B.’nin telefonlarını değiştirmiş olabileceğini ancak kendisinin halen Alaşehir’de yaşadığını da söyledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER