Alaşehir AKP'de itiraflarla ortaya çıkan seks skandalı iddialarında o isim yine konuştu

Manisa’nın Alaşehir ilçesi Devlet Hastanesinde yaşanan seks skandalı her geçen gün yeni detayların ortaya dökülmesiyle ülke gündeminden düşmüyor.

Alaşehir AKP'de itiraflarla ortaya çıkan seks skandalı iddialarında o isim yine konuştu
selcuk

İlk kez Türkiye Havadis.Com adlı internet haber sitesinden yayınlanan haberin ardından, habere Alaşehir Sulh Ceza Hâkimliğinin D.İŞ No: 2019/837 sayılı kararı ile haberde adı geçen AKP Alaşehir Eski İlçe Başkanı R.P ve hastane çalışanı A.Ü.’nün talepleriyle erişim yasağı getirildi.

19. ve 20. Dönem DYP Manisa Milletvekilliği yapan Araştırmacı Yazar Tevfik Diker olayın basında yer almasının ardından kendine ait sosyal medya hesabından birçok ses kaydını ve belgeyi de yayınlamaya devam ediyor.

Ses kayıtlarındaki konuşmalarda AKP’de tanınmış bakan ve isimlerinde olayların içinde geçiyor olması Manisa ve ilçelerinden sonra ülke gündeminde de yer buldu.

Çıkan bu haberlerin ardından Manisa Son Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Temiz’e konuşan Tevfik Diker şu açıklamalarda bulundu.

“Ben Alaşehir’in bir evladıyım. Böyle pisliklerin ilçemden çıkması bir insan ve bir Alaşehirli olarak benim kanıma dokunuyor. Benim şu an itibariyle bu dosyaları ve belgeleri itirafları sosyal medya hesabımdan yayınlama gayem sadece Alaşehir’e çöreklenmiş bu şantaj, tehdit, rüşvet, görevi kötüye kullanma ve seks skandallarını ortaya dökmek ilçemi bu pis işlerden temizlemek, yetkilileri ve kurumları harekete geçirmek içindir.

Bu saatten sonra herhangi bir beklentim yoktur, siyasi ikbal peşinde değilim. Bir menfaat beklentim kesinlikle yoktur” dedi.

Olaylarla ilgili gelişmelerin sürdüğünü belirten Diker, bu olayla ilgili kendisine birçok bilginin ve belgenin de gelmeye devam ettiğini söyleyerek, olayla ilgili yeni iddiaları da sıraladı.

Diker’in belgeleriyle açıkladığı iddialara göre olayda adı geçen ve D.B. isimli kadının boşandığı eşi, Mevlüt Çavuşoğlu’nun da akrabası H.K. olduğu, D.B.’nin birlikte yaşadığı A.B’yi darp eden hastane çalışanları A.A.’nın Turgutlu’ya, A.Ü’nün Denizli’ye, D.B’nin bir süre birlikte yaşadığı A.B.’nin de Akhisar’a olayların patlamasından sonra tayinlerinin çıkarıldığını açıkladı. Diker ayrıca hastane müdürü İ.K’nin de kendi isteğiyle istifa ederek görevden ayrıldığını iddia etti. İ.K.’nin hastanenin 5. katında kendine özel çok lüks bir oda yaptırdığını, odanın halen var olduğunu, iddialarının arasına sıralayan Diker, müdürün bir medikal ürün satan şirkete ait aracı yıllarca özel aracı gibi kullandığını, onun da N. İsimli kadınla yasak aşk yaşadığını iddialarının arasına ekledi.

Olayların patlamasına sebep olan ve itiraflarda bulunarak, bir anda Alaşehir ilçesini karıştıran D.B.’nin ise sürekli telefon değiştirdiğini, kendisine ulaşılamadığını ve izini kaybettirdiğini söyleyen araştırmacı yazar Diker, D.B.’nin şu an hamile olduğunu, çocuklarının ikiz olacağını ve ikizlerin babasının da Alaşehir’deki tüm bu olayların dışında olan ve halen Emniyette çalışan E.Ö isimli bir polis olduğunu da iddialarının arasına ekledi.

Elindeki belgeleri ilgili makamlara ulaştırdığını ve ilgili kurumların halen olayla ilgili soruşturmaya devam ettiğini söyleyen Diker, AKP eski ilçe Başkanı R.P.’nin döneminde işe girme, işe başlatma vaadiyle R.P.’nin yarattığı siyasi otorite ile yandaşlarının da bir çok kadınla beraber olduğunu, bunun Alaşehir ilçesinde bilindiğinin de altını çizdi. Diker R.P.’nin yasak bir aşk yaşadığını, bu yasak aşkın meyvası olarak bir çocuğun dünyaya geldiğini, tesadüfen yasak aşk yaşadığı ve çocuğunu doğuran kadın ile kendi eşinin isimlerinin aynı olduğunu, R.P’nin yasak aşkından dünyaya gelen çocuğunu 08.11.2017 tarihinde 32709 nolu tanıma senedi belgesi ile İstanbul-Beylikdüzü ilçesinden 2017/400 no ile tescil ettirip, M.Y. P. İsmiyle  tanıdığını da iddia olarak ortaya koyuyorum. “dedi. Bunlar uçkurunun peşine düşmüş, AKP’nin bunlardan temizlenmesi gerekir, Alaşehir bu pislikleri kaldırmaz diyen Diker kendisinin tüm bu iddialarını sosyal medya hesabından da yayınladığını söyledi.

ALAŞEHİR’DEKİ SEKS SKANDALI GAZETELERE MANŞET OLDU

Olayın duyulmasının ardından Diker’in bu iddialarına bir açıklama getiren AKP Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur bu iddiaları ret etmişti.

Baybatur’un bu açıklaması Manisa’daki gazete ve internet haber sitelerinde de yer almıştı.

Manisa Manşet Gazetesi bugün bu skandalı birinci sayfadan manşetine taşıyarak “Brezilya dizilerini aratmadı” başlığıyla okurlarıyla paylaştı.

Manşet Gazetesi bugüne kadar ortaya çıkan itirafları okurlarıyla şöyle paylaştı.

Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde skandalların arkası gelmiyor. Son yaşanan kadın, ilişkiler, torpil, atama skandalları ilçeyi ayağa kaldırırken, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) teşkilatını ise karıştırdı. Türkiye havadis.com’un haberine göre; Devlet Hastanesi’nde çalışan A.B., hastanenin Personel Şefi A. Ü. ve Bilgi İşlem çalışanı A.A. tarafından öldüresiye dövüldü. Partililerin işten çıkarmak için uğraştığı A.B., bir Manisa  milletvekilinin araya girmesiyle işinde kalabildi. İlçe teşkilatı ve devlet hastanesinde terör estirdiği iddia edilen AKP eski ilçe başkanı R.P.’nin, iş vaadiyle kadınlarla birlikte olduğu iddia edilen A.Ü.ve A.A. tarafından gördüğü baskılar nedeniyle hayatı kabusa dönen A.B., cezaevine girdi ve çıktığında ise intihar teşebbüsünde bulundu. Yaşanan olaylarla ilgili ortaya dökülen ses kayıtları ise parti içinde huzursuzluğa neden oldu.

İŞTEN ÇIKARILMASINI DURDURDU!

İddialara göre AKP eski ilçe başkanı R.P.’nin aşık olduğu D.B. ile ilişki yaşamaya başladığı iddiasıyla dövülen A.B.’nin işten çıkarılması için AKP’nin İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Antalya teşkilatı devreye sokuldu. Bunun üzerine İlçe başkanı P.’nin aşık olduğu D.B., AKP’li bir Manisa milletvekiline mesaj atarak A.B.’nin işten çıkarılmasını durdurdu.

İŞ VAADİYLE KADINLARLA BİRLİKTE OLDUĞU İDDİASI!

D.B.’nin ayrıldığı eşi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da akrabası olan  H.K.’yi de araya koyarak ilçe teşkilatı ve devlet hastanesinde terör estirdiği iddia edilen AKP eski ilçe başkanı R.P.’nin, iş vaadiyle kadınlarla birlikte olduğu iddia edilen A.Ü. ve A.A. tarafından gördüğü baskılar nedeniyle hayatı kabusa dönen A.B., cezaevine girdi ve çıktığında ise intihar teşebbüsünde bulundu.

19. ve 20. Dönem Manisa Milletvekili Tevfik Diker’e ulaşıp, mahkemeye sunduğu kayıt ve belgeleri paylaşarak  yardım isteyen A.B., D.B. ile olan ilişkisi ve yaşadıklarını paylaştı. A.B. ile ilişki yaşadığı D.B. yaşadıklarını anlattığı ses kaydında şu iddiaları dile getirdi:

“İLÇE BAŞKANI R.P. BANA ASILMAYA BAŞLADI!”

D.B: Ak Parti Alaşehir Teşkilatında sekreter olarak çalışmaya başladığımda o dönemin ilçe başkanı R.P. bana asılmaya başladı. Eşim H.K.’dan ayrıldığımı söylemedim. Z.P. beni belediye meclis üyesi yapınca, benim boşandığımı öğrendi. Bana sürekli mesajlar atıyordu. Benim tek hedefim vardı; veterinerlik mezunu olduğum için Tarım’da çalışmak istiyordum. R.P. ile yatmayı kabul etmedim. Yatsaydım tarım il müdürü olurdum. Daha sonra Alaşehir Devlet Hastanesi’nde bilgi işlemde çalışmaya başlayınca, İstanbul’dan gelen A.B. ile birlikte yaşamaya başladım.

“AMAÇ İŞ BULMAK DEĞİL, KADINLARLA BİRLİKTE OLMAK!”

Ak Parti İlçe Teşkilatında parti çalışması falan yoktu. Tek şey vardı: iş için gelen kadınlarla iş bulmak vaadiyle birlikte olmaktı. Bir gün ilçe sekreteri beni aradı, “abla koş gel, kadın burada bağırıyor. İşe koyacağız diye kadınla birlikte olmuşlar!”dedi. Hemen ilçeye gittim. Kadıncağız bağırıyordu “Allah belanızı versin, seni işe koyacağız diye beni s….”diye. Kadıncağızı aldım, sordum “kim yaptı” diye, “aşçı” dedi.

D.B. ile konuştum olayı doğruladı. Pislik bunlar. Ben dul kadınım, kiminle yaşarsan yaşar, ya da birlikte olurum. A.B. ile birlikte oldum. Eski ilçe başkanı R.P. bunu hazmedemedi. A.B. ile beni işten atmak için her yolu denediler. 

İstanbul eski Belediye Başkanı Mevlüt Abi aradı. (Uysal) Antalya teşkilatı aradı. “Biz halledeceğiz, bakan bey de arar ama bu olay ilçe başkanıyla sizin aranızda, ilçe başkanı “benim özel meselem var” diyor siz çözeceksiniz” dedi.

“HASTANEYİ SEKS YUVASINA ÇEVİRDİLER”

Ak Parti Manisa milletvekili bizim arkamızda diye Alaşehir Devlet Hastanesi’ni seks yuvasına çeviren A.Ü. ile A.A.’nın pislikleri ortaya dökülmesine rağmen, hastane başhekiminin yaşanan olayları sessiz sedasız izleyip A.B. ile D.B’ye para cezası vererek olayı örtbas etmesi tam bir rezalet.

İŞTE D.B.’NİN ANLATTIKLARI:

D.B. Yaşanan olaylar üzerine, sevgilisi A.B. ile bir araya gelerek ilçe teşkilatı ve hastanede yaşananlar ile ilgili şunları anlattı:

D.B.:Ben sana ne zaman kötülük yaptım?

A.B.:kankilerin de yanındaydı. Kankileri yazıyor buna R.P. benim arkamda diye.

D.B.:Salak salak konuşma sen sinir oldun diye yazdım. Sürekli bana “bitti, istemiyorum”diyorsun. Doğru düzgün bir adam olmayı düşünmüyor musun? Sen ne zaman adam olacaksın! Ben ne zaman kötülük yaptım. 1,5 yılda ben seni üzecek ne yaptım. Yalan söyledim. İbo şahit, senden habersiz partiye (AKP) gittim diye sen benim boğazıma sarıldın.  “Sen beni boğazladın”dedin. Ben de sana üçüncü şahıslara bakmadan oturup yolumuza bakalım dedim.

A.B.:Apo ne söyledi sana (A.A.)

D.B. Apo’nun bana o gün dediği ne biliyor musun? Ben o gün yemin ediyorum. Hacı abinin yanına geldim. Sonra A.nın yanına gittim. A. bana “sen bununla hala konuşuyor musun?”dedi. Ben de A’ya “sana ne”dedi. Bunun üzerine “ne yapıyorsan kendine yapıyorsun. R.P. seni işten çıkaracak.”dedi.  R. beni neden işten çıkaracak dedim. Bunun üzerine A.A., bana “R.P. (AKP eski ilçe başkanı) seni farklı seviyor”dedi. “Ben şimdi A.B.’yi arayacağım ve benim yanımda bu işin bittiğini söyleyeceksin”dedi. Ben de “sen kim oluyorsun”dedi.  R. başkan sonra benim odama geldi ve “aramızdaki engeli kaldır, akşam seni arayacağım”dedi. Ben partiye 1,5 yıldır gitmiyorum.A.A., beni R.P.’ye peşkeş çekmeye çalışıyor. R.P. bana mesaj attı. Ben okumadan sana gönderdim mesajları.

“TEK AMAÇLARI BENİ R.’NİN METRESİ YAPMAK!”

2014’te attığı mesajlar var. Ben veterinerlik okudum. Tek dileğim ilçe Tarım’da çalışmaktı. R.P.nin altına yatsaydım ilçe Tarım’da da her yerde de çalışırdım. Ak Parti’de sekreterlik yapmazdım. Bunların tek amacı ben R.’nin dostu, metresi olayım. Amaçları bu. A.Ü da bunları biliyor.

A.Ü., ayrıldığım H.K.’nın kankisi. Bakan (Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu) H.K.’nın akrabası diye menfaat ilişkileri var. Parti içinde çalışırken R.’nin halledemediği bir iş olduğunda bana eski eşim H.K.’yı aratıyordu.

Ben Ak Parti’de 3 yıl çalıştım. R.’ye 2 yıl boşandığımı söylemedim. Beni belediye meclis üyesi yaptılar.  Boşandığımı öyle öğrendiler. R. beni çağırdı yanına “sen boşandın mı diye sordu” ben de “boşandım”dedim.

“SEN OLMASAYDIN BU ADAMLAR BENİ HARCARDI”

A.B.:Biz bu hallere nasıl düştük. Parti yüzünden düşmedik mi? Sen olmasaydın bu adamlar beni harcardı değil mi? Sen milletvekilini nasıl ikna ettin?

D.B: Benim milletvekiline tek mesajım yetti. Seni hastaneden atmak için eski eşim H.K.’da uğraştı. İstanbul’dan belediye başkanı Mevlüt abi (İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mevlüt Uysal) ve Antalya’dan partiden beni aradılar. “Biz çözeriz, bakan da arar, biz alttan çözmeye çalışıyoruz. Bu olay ilçe başkanında tıkanıyor. İlçe başkanı da “benim onunla kişisel olayım”diyor.

“SEN UTANMADAN ARKADAŞININ PEZEVENKLİĞİNİ YAPIYORSUN!”

Bu iş A.Ü.de biliyor. Ben A.’ya söyledim. “Diyelim ki benim A.B. ile ilişkim var, senin beni uyarman lazımdı. Ben seni gezdiğin kadınlarla ilgili uyardım! Sen utanmadan arkadaşının pezevenkliğini yapıyorsun. Beni arayıp “R.’yi ara diye baskı yapıyorsun” R. ile birlikte olsaydım beni bu hastanede müdür mü yapacaktın”dedim. Benim bunlarla ilişkim olsaydı, ilçe Tarım müdürü olurdum. A.Ü. bir kadını becerdi müdür yardımcısı yaptı.

Bunların hepsi aynı b… kadının biri ilçeye geliyor “beni işe koyacam diye s… beni işe koymadılar” M.İ. (aşçı) yapmış. Ak Parti Alaşehir’de kazanmak için bir şey yok. S… için var. Geçtiğimiz gün ilçeye gittim. Kadınlar neredeyse M.’nin kucağına oturacak.”

İŞTE OLAY YARATAN İTİRAFLARIN SES KAYDI

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
israfil
israfil - 5 yıl Önce

şeytan utanır sizden.....

SIRADAKİ HABER