Seçim kazanmak için gidilecek adres terörist başı değil, millettir

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, devletin resmi ajansı AA’nın seçime 2 gün kala, bebek katili PKK ele başı Abdullah Öcalan’ın olduğunu öne sürerek yayınladığı tarafsızlık çağrısına tepki gösterdi. AKP ve MHP’nin bekasının İmralı ile sınırlı olduğunu belirten Eryılmaz, “Seçim kazanmak için gidilecek adres terörist başı değil, millettir” diye konuştu.

Seçim kazanmak için gidilecek adres terörist başı değil, millettir

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Eryılmaz’ın gündeminde devletin resmi ajansı Anadolu Ajansı (AA)’nın seçime 2 gün kala, bebek katili PKK ele başı Abdullah Öcalan’ın olduğunu öne sürerek yayınladığı tarafsızlık çağrısı vardı. Eryılmaz, sözde tarafsızlık çağrısı üzerinden AKP ve MHP’yi sert sözlerle eleştirdi. Binlerce Mehmetçiğimizi şehit eden Türk tarihin en büyük haini ile masaya oturan siyasi iradenin kendi eliyle milletimize en büyük tuzağı kurduğunu kaydeden Eryılmaz, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimini sahte gerekçelerle iptal eden AKP ve MHP, tekrar yinelenecek olan seçimleri kaybettiğini anlayınca ne yapacaklarını şaşırdı. Devlet onayıyla yayınlanan mektup ile bebek katili terörist başı Öcalan’dan medet ummaya başladılar. Her fırsatta beka sorunu çıkartmaya çalışanların bugün bekamıza kastedenlerle pazarlık masasına oturmaları pişkinliktir. Bebek katili terörist başının mektubunun devletin

ajansı AA tarafından yayınlanması, AKP ve MHP’nin bekasının İmralı ile sınırlı olduğunu tescillemiştir. Katil Öcalan’ın, Türk siyasetine yön verecek kadar meşrulaştırılması, siyasi iradenin devletimizi soktuğu acziyeti gözler önüne sermektedir. Daha önce de çıkarları uğruna, AKP’nin Türk milliyetçiliğini ayaklar altına almasını sindiren Devlet Bahçeli’nin, tüm bunlar yaşanırken de ortalarda görünmemesi, çıkarlarının devletinin bekasının ne kadar üzerinde tuttuklarını kanıtlamıştır. AKP ve küçük ortağı unutmamalıdır ki, seçim kazanmak için gidilecek adres terörist başı değil, millettir. Bizler bu mektubu kimin terörist başına hazırlattırıp, yayınlattığını çok iyi biliyoruz. Milletinde bilmesi ve öğrenmesi adına yetkililerden bir açıklama bekliyoruz. Bu mektubu hazırlatanlar da bizler gibi tıpkı 31 Mart’ta olduğu gibi 23 Haziran’da da, demokrasinin kazanacağını çok iyi bilmektedir. İYİ Parti olarak sandık darbecilerinin karşısında, milletin yanında olacağız. Söz veriyoruz. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER