Alaşehir Devlet Hastanesinde yeni skandal görüntüler! Hastanede Cümbüş Var

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde geçtiğimiz gün ortaya çıkan yoğun bakım ünitesindeki köpüklü pudralı skandal görüntülerin ardından şimdi de hastanenin 6. katında yapılan eğlence görüntüleri ortaya çıktı. Hastanede cümbüş var.

Alaşehir Devlet Hastanesinde yeni skandal görüntüler! Hastanede Cümbüş Var

Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker'in Alaşehir Devlet Hastanesindeki seks ve yolsuzluk iddialarıyla ilgili ilgili kurumlar ve kamuoyuyla paylaştığı belge, bilgi ve görüntüler yağmur gibi gelmeye devam ediyor.
Tevfik Diker'in geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştığı Alaşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde personelin birbirlerine köpük ve pudra sıkarak mesai saatleri içinde ortaya koyduğu skandal görüntüler, ulusal yayın yapan bütün televizyonların ana haber bültenleri ve gazetelerde de yer buldu.
Tüm ülkede ve özellikle Alaşehir ilçesinde çok tepki çeken bu görüntülerin ardından, hastanede haberden bir gün sonra da haraketli saatler yaşandı. Diker, bu olayı da sosyal medya hesabından paylaştı. Diker'in iddialarına göre, haberden sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hasta yakınları hastaneyi bastı ve olaylara polis müdahale etti.
MANİSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI
Bu skandalların ardından Manisa İl Sağlık Müdürlüğü basın açıklaması yaparak, bu skandal görüntüde yer alan personellerin hakkında soruşturma açıldığını ve kendilerinin geçici görev ile başka ilçe hastanelerine görevlendirildiğini açıkladı.

MESAİ SAATİNDE HASTANEDE CÜMBÜŞ


Araştımacı yazar ve Manisa eski Milletvekili Yolsuzlukla Mücarele Derneğini kuran ilk parlamenter ünvanlı Diker, bugün yine Alaşehir Devlet Hastanesinde  başka bir skandal görüntüyü paylaştı. Görüntülerin hastanenin 6 . katında yapılan bir eğlence olduğu da ortaya çıktı. Görüntülerde Alaşehir Devlet Hastanesinde mesai saatleri içerisinde adeta bir düğün salonu pozisyonuna getirilmiş ve hatta müzisyenin bile ses sistemi kurduğu ve müzik yaptığı  hastanede mesai saatlerinde karşılıklı göbek atan personeller görünüyor.


Görüntülerde  hastane başhekimi O.K., başhemşire Ö.A., hastane müdürü İ.K., hemşire N.S. acil hemşiresi B. yanısıra, hastaneyi adeta bir eğlence mekanına dönüştüren, ses sistemi ile müzik yapan, bir çalışanın eşi müzisyende açıkça göirülüyor.


Alaşehir Devlet Hastanesinde bir hastanede olmaması gereken, adeta bir şifa merkezi değilde, sefa merkezinde olacak görüntüler peşi sıra Diker'e ulaşmaya devam ediyor.


DİKER SAĞLIK BAKANINI, MANİSA MİLLETVEKİLLERİNİ, VALİYİ VE YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI
Ortaya çıkan skandal görüntülerin ardından, vatandaşların tepkisini çeken hastane çalışanları ile ilgili ortaya atılan seks ve skandal iddiaların yanı sıra son süreçte ulusal medyaya düşen bu görüntülerin ardından Diker, " Sağlık Bakanını, Manisa Milletvekillerini, Valiyi ve tüm yetkilileri göreve çağırıyorum, vatandaşlar sağlık hizmeti alırken, böyle ciddiyetsiz ve liyakatsiz insanların elinde muzdarip. Bunlar sağlık çalışanlarının hepsini töhmet altında bırakıyorlar. Soruyorum " Sayın Sağlık Bakanı daha neyi bekliyorsunuz"

 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 19:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman Çınar
Süleyman Çınar - 4 yıl Önce

Şimdi il sağlık müdürü açıklama yapmış o personeli başka hastahanede tayin ettik diyo orayı da karıştırır onlar

Adem inan
Adem inan - 4 yıl Önce

Bu kadar bunların ipini salarsanız sonu bu niye askari ücretli yapamaz böyle bir şey öyle yasalar çıkartın ki kimse birşey diyemez

SIRADAKİ HABER