Alaşehir Devlet Hastanesinde Yine Şok ! Hasta Yakınları Hastaneyi Bastı İddiası

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde personelin köpüklü, pudralı eğlencesiyle ilgili ortaya çıkan skandal görüntülerden sonra aynı hastanede bugün yoğun bakımda hastası olan hasta yakınlarının yoğun bakıma giderek tepki gösterdiği ve olaylara polisin müdahale ettiği iddia edildi.

Alaşehir Devlet Hastanesinde Yine Şok ! Hasta Yakınları Hastaneyi Bastı İddiası

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Manisa Eski Milletvekili Tevfik Diker aylardır aynı hastanede ortaya çıkan seks ve yolsuzluk iddialarında olduğu gibi bu görüntüleri de ilgili devlet kurumları ve sosyal medya aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı.
Vatandaşların çok büyük tepkisini çeken bu köpüklü, pudralı skandal görüntüler dün ve bugün ulusal yayın yapan bütün televizyonların ana haber bültenlerinde yer aldı. Dün görüntülerin ortaya çıkmasından itibaren basın açıklaması yapan Manisa İl Sağlık Müdürlüğü ise ilgili personeller hakkında soruşturma açıldığını ve değişik yerlere geçici görevle görevlendirip hastaneden bu personelin uzaklaştırıldığını da açıkladı.
HASTA YAKINLARI YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİ BASTI İDDİASI
Bugün öğle saatlerinde ise dünkü görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Alaşehir halkının tepki göstermesi, sosyal medyada protestoların artması hasta yakınlarını da hareket geçirdi.
Diker'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarındaki iddialara göre yoğun bakım ünitesinde halen tedavi görmekte olan hasta yakınları bugün saat 12.00 ile 13.00 saatleri arasında yoğun bakım ünitesini bastı ve tepki gösterdi. Alaşehir polisi vatandaşlara müdahale etti.Diker başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere bu sıcak gelişmeyi de bildirdi.


Hastane müdürünün ise dün yayınlanan haberler, İl Sağlık Müdürlüğü'nün açıklamaları ve tepkilerin ardından bugün 2 gün izin alarak hastaneden ayrıldığı bilgisi de yine Diker tarafından paylaşıldı.
SKANDAL GÖRÜNTÜLER TIKLANMA REKORLARI KIRIYOR


Ulusal yayın yapan Tv'lerin Ana Haber Bültenlerinde de yer bulan yoğun bakım ünitesi skandal görüntülerin ardından vatandaşlar sosyal medyadan tepki gösterdi, Cimer üzerinden ilgilileri şikayet ettiler. Alaşehir Devlet Hastanesinden ülke genelinde vatandaşların büyük tepkisini çeken, yoğun bakım personelinin köpüklü, pudralı görüntüler, sosyal medya ve haber kanallarının sitelerinde de tıklanma rekorlarını kırıyor.
TEVFİK DİKER VATANDAŞLARIN YİNE TAKDİRİNİ TOPLADI


Yaklaşık 6 aydır Manisa Öğretmenevi, Turgutlu Devlet Hastanesi, Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ve Alaşehir Devlet Hastanesinde yaşanan seks skandalı ve yolsuzluk iddialarını yetkililere aktarıp, devletin yetkili kurumlarını harekete geçiren, sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaşarak vatandaşların da bu skandal iddialardan haberdar olmasını sağlayan Diker " Tuz kokmuş durumda, devletin mekanizmasını çalıştırmaya çalışıyorum, bu görüntüler ve iddialar bu devlete ve milletine yakışmıyor, bir an önce gerekli soruşturmalar tamamlansın, yargı görevini yapsın, suçlular cezalandırılsın, kamunun zarara uğratıldığı yerlerde bu bedel ödettirilsin" dedi.


Tevfik Diker'e vatandaşlardan takdir ve teşekkür mesajları da gelmeye devam ediyor.
Sayın Milletvekilim
Manisa Alaşahirdeki rezalet Sayenizde kamuoyu öğrendi
Ne kadar teşekkür etsek az
Hoşca kalın
 Lütfü Tokuş
İzmir Bursa E.Emniyet Müdürü
-
Tebrikler Tevfik abi. Alasehir hastanedeki  olayları meydana çıkarmışsın
 Bülent Kol Londra Alaşehirli
-
Show haberler Alaşehir hastane skandalını yayınladı sayın vekilim
Her bilginiz gündem tebrikler araştırmacılıkta lidersiniz
Adnan Kabak Manisa Mrrkez
Skandal haberi izledim sağol Halil Ovalı Akhisar
-
 Canım abim sizi bir kez daha kutluyorum yine patlattınız bombayı.. Show TV biraz önce haber başlık bölümünde olayı sizin meydana çıkardığınızıda ifade ederek baya hastanedeki rezillikleri uzun gösterip şahane bir haber yaptı.. Şimdi haber içinde tekrar verir diye bekliyorum.
Antalya Mehmet Şimşek

HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber


 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 20:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adnan Erdoğdu  Alasehir
Adnan Erdoğdu Alasehir - 4 yıl Önce

Devlet hastanesi adı altında hizmet veren hastane artık hizmetten çok başka seylerle uğraşıyor bakanlık biran evvel bu hastane yetkililerine dur demesi gerekiyor

muzaffer karabacak
muzaffer karabacak - 4 yıl Önce

Tam anlamıyla rezalet koyun can derdinde kasap et derdinde piskopatmı ne bunlar böyle beyinlerini yemişler kimlerin eline kaldık.

Akın Durmaz
Akın Durmaz - 4 yıl Önce

Kim bunları işe alıyor, kimler referans veriyor,hangi kpss yada ekpss puanlarına sahiplet mi..
İşe alalım e torpil yaptiralim seks skandalları gene bu hastaneden mi haber yapılmıştı?
Ne var bu hastanede?..

Nuri.cetin.
Nuri.cetin. - 4 yıl Önce

Alaseherli.olarak.bu.utanc.olayi.kiniyorum.bur.dan.alasehir.halkina.sesleniyorum.alasehir.deflet.hastanesine.kimse.gitmesin.alaşehir.hastanesinde.daha.çok.şeyler.donuyor.alasehir.hastanesinde.sex.sikandallar.sürüyor.

SIRADAKİ HABER